Cimbom'dan 3'ü bir yerde

Seçim çalışmalarına hız veren Galatasaray, transferi de derinden yürütüyor. Carlinhos, Kerim Frei ve Jem Karacan ile kesin anlaşmaya varan Cimbom, bu futbolcuları seçimden sonra yani 1 Temmuz'da açıklama kararı aldı... Carlinhos'un yıllık 2.2 milyon Euro alacağı da belirtiliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2013 Güncelleme 15 Haziran 2013, 01:35
Cimbom’dan 3’ü bir yerde

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da seçim heyecanı yaşanırken transferde de hız kesilmiyor.. Sarı-Kırmızılı yönetim, anlaşmaya vardıkları futbolcuları seçim sonrası açıklama kararı aldı. Aysal'ın yeni transferleri seçim propagandası yapmak istememesi üzerine anlaşılan futbolcuları resmen 1 Temmuz'da açıklamak istediği öğrenildi. 22 Haziran'daki seçimlere tek aday girmesine rağmen bunu etik bulmayan Başkan Aysal'ın 30 Haziran'da yapılacak olan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımından sonra biten transferleri resmen duyurmak istediği bildirildi. Sarı- Kırmızılılar'ın 1 Temmuz'da açıklayacak olan futbolcu sayısı şuan için 3.. Fluminense'den Carlinhos ile kesin olarak anlaşmaya varan Galatasaray'ın İngiltere Premier Lig'i takımlarından Fulham forması giyen Kerim Frei ile Reading'de oynayan Jem Karacan ile de ön anlaşma yaptığı bildirildi. Galatasaray'ın bu oyuncuları açıklamasının ardından yerli transferler için de düğmeye basacağı bildirildi.

CARLINHOS'A YILLIK 2.2 MİLYON EURO VERİLECEK
G.Saray'ın ön protokol imzaladığı Carlinhos için anlaşma şartları da belli oldu. Fluminese ile 4 milyon Euro bonservis konusunda anlaşma sağlayan Sarı- Kırmızılılar'ın Carlinhos'a da yıllık 2.2 milyon Euro maç başı ise 15 bir Euro vereceği bildirildi. Bu transferin bitmesi teknik heyetin de yüzünü güldürürken bu transfere en çok sevinen isim gelmesini çok isteyen Taffarel oldu.

MUSLERA'YA FATİH TERİM'DEN VETO GELDİ!
Uruguaylı file bekçisinin son talibi Premier Lig ekiplerinden Liverpool oldu. Adı Barcelona ile de anılan Uruguaylı kaleci için Liverpool'un devreye girdiği bildirildi. Liverpool'un Pepe Reina'nın yerine Muslera'yı istediği öğrenildi. Ancak teknik direktör Fatih Terim'in Muslera'nın gitmesine kesinlikle izin vermediği ve bu transferin gerçekleşmesinin zor oluduğu ifade edildi.