Chedjou Cimbom'da

Alper Potuk'u KAP'a bildirdikten sonra ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran G.Saray Kamerunlu stoper Chedjou'yu alarak bir anlamda rövanşı almış oldu. Fransa'ya giden iki yönetici Bülent Tulun ile Sinan Kalpakçıoğlu, 'Yeni Aslan'a 4 yıllık imza attırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2013 Güncelleme 24 Mayıs 2013, 09:34
Chedjou Cimbom’da

İÇİNDEKİLER

G.Saray ezeli rakibi Fenerbahçe'den Alper Potuk'un rövanşını almış oldu. Sarı- Kırmızılılar, Fransa'da yılın savunmacısı seçilen Lille'nin yıldızı Aurelien Chedjou'ya 4 yıllık imza attırdı. Sarı-Kırmızılı kulüp adına Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu Fransa'ya giderek Lille yetkilileri ile masaya oturdu ve transferi bitirdi. Başkan Ünal Aysal'ın da ön görüşme yaparak olumlu mesafe kat ettiği transferde, Bülent Tulun ile Sinan Kalpakçıoğlu'nun küçük pürüzlerini çözmek üzere oldukları öğrenildi. Galatasaray, Alper Potuk transferinde olduğu gibi ezeli rakibinden KAP'a bildirim sonrası gol yemek istemiyor. Bu yüzden de yöneticiler ince eleyip sık dokuyor. Galatasaray bu transferle Fenerbahçe'nin kendisine ikinci bir transfer golü atmasını engellemek istiyor. Fransa'da bulunan iki yöneticinin bugün İstanbul'a döneceği ve oyuncuyla ilgili transfer ayrıntılarını paylaşacağı öğrenildi. G.Saray'da Terim özellikle bu transferi çok istiyordu.

SOL BEK İÇİN ASHLEY COLE GÜNDEMDE
Galatasaray sol bek transferi için de önemli bir yıldızla temas halinde... Sarı-Kırmızılılar, Chelsea'nin İngiliz yıldızı Ashley Cole için harekete geçti. Eski yöneticilerden Haldun Üstünel'in çaba sarf ettiği Cole transfer için bir kaç güne kadar cevap geleceği öğrenildi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de bu transferi çok istiyor.

ALTERNATİFLERİ CARLİHNOS VE MATHEIU
Galatasaray'da Ashley Cole'nin transferinde bir pürüz çıkması durumunda sol bek için 2 alternatif isim daha bulunuyor. 2 yıldır gündemde olan Fluminense'li Carlinhos ile Valencialı Jeremy Matheiu için Cole'de bir sorun çıkması durumunda devreye girilmesi bekleniyor. Bu nedenle Carlinhos ve Matheiu'nun durumu Cole'ye bağlı.

GÜÇLÜ FİZİĞİYLE 1 NUMARA
G.Saray'ın önümüzdeki sezon stoperi olacak Chedjou, Fransa'da yılın savunmacısı seçildi. Oldukça güçlü bir fiziği olan Chedjou, hava toplarında da rakiplerine nal toplatıyor. Chedjou bitmek bilmeyen enerjisiyle de takımının değişilmez parçası.


ONUR ÖZKAN