Bülent Korkmaz: İşimiz zorlaştı!

İstanbul BBSK Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Gazintepspor mağlubiyeti sonrasında kalan maçlarda işlerinin çok zorlaştığını söyledi.

Giriş Tarihi 21 Nisan 2013, 00:00 Güncelleme 21 Nisan 2013, 18:58
Bülent Korkmaz: İşimiz zorlaştı!

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'a kendi evlerinde 3 - 1 mağlum oldukları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan İstanbul BBSK Teknik direktörü Bülent Korkmaz, geçmiş maçlardaki senaryoların aynısını yaşadıklarını belirtti. Genç hoca, "İyi oynadığımız bir maçta rakip takım bir golü buluyor ve takımımızda çok çabuk kırılıyor. Ondan sonrada toparlayamıyoruz. Sanica Boru Elazığspor, Kardemir Karabükspor maçı olsun hep böyle oldu. Hepimiz çok üzgünüz. Ama matematiksel olarak hala şansımız var. Önümüzde de dört tane önemli bir maç var. Takım hale yoluna devam ediyor. Evet işler zorlaştı ama artık önümüzdeki maçlara bakmak gerekir." diye konuştu.

Bülent Korkmaz, önceden kendi maçlarına baktıklarını ama artık rakiplerinin de maçlarına bakmak zorunda kaldıklarını ifade ederek, " Rakiplerimizin yapacağı işler ve bizim alacağımız sonuçlar çok önemli." dedi.

İstanbul BBSK oyuncusu Zeki Korkmaz ise altı puanlık bir maça çıktıklarını ancak kaybettiklerini ifade etti. Zeki, "Kazandığımız vakit iplerin tekrardan bizim elimize geçeceği bir maçtı ama kazanamadık. Sonuçta hala lig devam ediyor ve ligin ilk yarısında bir Gaziantepspor maçı sonrası dörtte üç yaptığımız bir seri vardı neden şimdi olmasın ki. Önümüzde bir Sivasspor maçı var. Final olarak gideceğimiz bir maç. Kazandığımız vakit aynı şekilde olacağı bir maç. Ardından iki tane iç saha maçımız var ve o maçlarda galip gelmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

İstanbul BBSK'nın başarılı oyuncusu Tom Silva da karşılaşma sonrası söylenecek fazla bir şeyin olmadığını söyledi. Artık önlerindeki maça bakacaklarını kaydeden Tom Silva, içinde bulundukları durumdan çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.