Çifte bomba Robben&Draxler

Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un Almanya'ya giderek Robben ve Draxler'in menajeriyle görüştüğü öğrenildi. 2 oyuncunun transfer listesinde olması camiada büyük heyecan yarattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2013 Güncelleme 17 Nisan 2013, 01:20
Çifte bomba Robben&Draxler

İÇİNDEKİLER

Galatasaray gelecek sezon için transfer çalışmalarına erken başladı... Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kadar yükselen Cimbom'da Başkan Ünal Aysal yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacak bir kadro kurmak için kolları şimdiden sıvadı. Teknik Direktör Fatih Terim'in de görüşünü alan Aysal'ın kısa bir süre önce danışmanı Bülent Tulun'u Almanya'ya göndererek burada Bayern Münih'te oynayan Arjen Robben ve Schalke'li Julian Draxler'in menajeriyle bir ön görüşme yaptığı öğrenildi.

DEV HAREKAT
Bülent Tulun'un önce kulübüyle sözleşmesi 2015'in Haziran ayında bitecek olan Hollandalı yıldız Robben'in durumunu masaya yatırdığı ortaya çıktığı Bu sezon Bayern Münih'te ligde 13, Şampiyonlar Ligi'nde ise 6 kez forma giyen Robben'in Galatasaray'dan gelecek iyi bir teklife hayır dememesi bekleniyor. Bu transferde Snejider'in de arıcılık yapacağı iddia edildi. Tulun'un Almanya'da ayrıca Schalke'de oynayan orta saha oyuncusu Julian Draxler için menajeriyle masaya oturduğu belirlendi. 19 yaşındaki genç Alman oyuncu her geçen gün gösterdiği performansla geleceğin en büyük yıldız adaylarından biri olarak gösteriliyor. 2 oyuncuyla ilgilenilmesi camiada heyecan yaratırken görüşmelerin tüm hızıyla süreceği belirtildi.

ARJEN ROBBEN KİMDİR
YAŞI: 29 BOYU: 1.81 MAÇ: 310 GOL: 123 OYN. TAKIM: GRONINGEN, PSV, CHELSEA, REAL, B.MÜNİH MİLLİ TAKIM: 30 MAÇTA FORMA GİYDİ

JULIAN DRAXLER KİMDİR
YAŞI: 19 BOYU: 1.85 MAÇ: 110 GOL: 20 OYN. TAKIM: 3 SEZONDUR SCHALKE'DE OYNUYOR. MİLLİ TAKIM: 5 MAÇTA FORMA GİYDİ