Beşiktaş'ta şişe skandalı!

Beşiktaş'ın Antalya maçında teknik direktör Samet Aybaba'nın kızı Gülşen Aybaba'ya atılan şişeye Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı, Fenerbahçelisi tepki gösterdi... Beşiktaş Yönetimi ise "Böyle bir olay Beşiktaş'a yakışmaz" diyerek olayı örtbas etmeye çalıştı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2013 Güncelleme 17 Nisan 2013, 02:13
Beşiktaş’ta şişe skandalı!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de önceki gün kendi sahasında yaptığı ve 1-0 kazandığı karşılaşmada teknik direktör Samet Aybaba'nın kızı Gülşen Aybaba'ya şişe atılması gündemden düşmek bilmiyor. Karşılaşma oynanırken bulunduğu locanın yanından babasına edilen küfürlere dayanamayan ve güvenliğe haber veren Gülşen Aybaba'ya daha sonra locadan atılan şişeye Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı, Fenerbahçelisi sosyal medyadan ortak tepki göstererek kınadı. Beşiktaş'ta yönetimin, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklama ise konuya ilişkin tepkilerin artmasına neden oldu. Kulüpten gelen açıklamada, "Söz konusu iddiaların gerçekleri yansıtmamaktadır" denilmesi camiada bu sefer de olayın üzeri örtbas edilmeye mi çalışıyor tepkisini de doğurdu.

YÖNETİM, OLASI TEPKİLERDEN ÇEKİNDİ İDDİASI...
Yönetime yakın kaynaklardan sızan haberlere göre, Siyah-Beyazlılar'ın kamuoyunun tepkisini daha fazla çekmemek adına böyle bir uygulamaya gitme kararı aldığı kaydedildi. Yönetim tarafından alınan ortak bir kararla böyle bir açıklama yapılmasının gerektiği yönünde fikir birliğine varıldığı sızan haberler arasında yer alıyor. Camia ise, yönetimin böyle bir durumu saklamaya çalışmasına oldukça tepkili...

SERDAR BİLGİLİ DÖNEMİ HİÇ BİR ZAMAN UNUTULMADI
Siyah-Beyazlılar'ın böyle bir karar almasında ise kamuoyunda, "Taraftarı, hocasının kızına küfreden ve şişe atan kulüp" imajının oluşmaması fikrinin yattığı öğrenildi. Zamanında Başkan Serdar Bilgili'ye edilen küfürler uzun süre gündemde kalmıştı. Beşiktaş yönetimi, dün akşam saatlerinde Samet Aybaba'nın kızına herhangi bir saldırı olmadığını resmi internet sitesinden duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK TEPKİ YAĞDI
Samet Aybaba'nın kızı Gülşen Aybaba'ya atılan şişe ve edilen küfürler, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Futbolseverler özellikle twitter'dan yaşananlara eleştiri bombardımanı yaptı.

@mehmettumay tribünler artık keyif alanı değil... tamamen savaş alanına döndü...

@aberen1903 protestoyu milletin karısına kızına küfür etmeyi sanan bir zihniyet...

@sgulener yaşananların hiçbir mantıklı açıklaması ve izahı yok... yazıklar olsun

@kirlangics bir maç için bir bayana hakaret etmenin hangi mantıkta yeri var

@bbilmezgil bunu yapanlar bir daha stada alınmamalı. Topluma çıkmamalı

@sevdimgonulden bu yapılan bence artık son noktadır... Bunun önüne geçilmeli...