Fener'de Chelsea mutluluğu

Rakip Benfica olunca Volkan ve Selçuk' "Chelsea'nin finale kalması iyi oldu. Onlarla görülecek bir hesabımız var. Bu hesabı UEFA finalinde görürüz" diye konuştular

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2013 Güncelleme 13 Nisan 2013, 00:00
Fener’de Chelsea mutluluğu

İÇİNDEKİLER

Fenarbahçe, Lazio zaferinin ardından geceyi Roma'da geçirdi. Dün sabah kahvaltıyı bu şehirde yapan Sarı- Lacivertliler, yar finaldeki rakibinin kim olacağının belirleneceği kuranın yapıldığı sırada İstanbul'a dönüş yolculuğu için havadaydılar. Uçakta rakiplerinin Benfica olduğunu öğrenen Sarı-Lacivertli futbolculardan Volkan ve Selçuk'un tepkisi ilginç oldu.

DEMEK Kİ FİNALDE!
Her iki futbolcu da "Demek ki finali Chelsea ile oynuyoruz. Onlarla görülecek bir hesabımız var" dediler. Dirk Kuyt ise "En iyi futbol oynayan takımla eşleştik" ifadesini kullanırken Portekizli orta saha oyuncusu Raul Meireles de "Güçlü bir takım. Ama biz klasik kontrollü savunmamızı yaparken şansımız yüzde 50 yüzde 50" diye konuştu.

İLK TERCİH BASEL
Teknik patron Aykut Kocaman ise "İlk tercihim Basel'di. Sonrasında Benfica geliyordu. Chelsea'yi funale kadar istmiyordum" ifadesin kullandı.

BENFİCA'YA ERKEN GİDİLECEK
F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2 Mayıs'ta Benfica ile oynanacak rövanşa takımı 2 önceden götürecek. 4.5 saatlik yolculuk nedeniyle böyle bir karar alındı.