Kimse beni değiştiremez

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernandes'ten gece hayatına dikkat etmesini ve kavga çıkarmamasını istedi. Ancak yıldız oyuncu, "Kızdığım şeyler var. Bunlara devam edilirse yine kavga ederim, Kimse beni değiştiremez" dedi.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Kimse beni değiştiremez
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Fernandes uslanmak bilmiyor. Siyah- Beyazlı forma altında gösterdiği başarılı performansla bir anda takımın en büyük yıldızı haline gelen Fernandes son dönemde gece hayatında yaptıklarıyla gündeme geliyor. Gece gezmelerinde eğlencenin dozunu kaçıran Siyah-Beyazlı oyuncu çıkardığı kavgalarla Aybaba'nın ve yönetimin tepkisini aldı. Teknik Direktör Samet Aybaba son olarak geçtiğimiz günlerde Ortaköy'de bir mekanda yine benzer bir olay yaşayan Fernandes'le bir görüşme yaparak ondan daha dikkatli davranmasını istedi.

ASLA YENİ BİR DAVRANIŞ İÇERSİNE GİRMEDİM
Ancak Fernandes'in geri adım atmaması Samet Aybaba'yı şaşırttı. Tecrübeli hocanın, "Bu dönemde senden kendine dikkat etmeni istedim. Ancak sen beni hiç dinlemiyorsun. Neden böyle davranıyorsun" sözlerine Portekizli yıldız, "Yeni bir davranış içine girmedim. Kızdığım bazı şeyler var. Bunlara devam edilirse yine kavga ederim. Kimse beni değiştiremez" ifadesini kullandı.

AYBABA, "CEZAYA GEREK YOK" RAPORU VERDİ
Fernandes'in bu sözleri Samet Aybaba'yı çok şaşırttı. Öğrencisinin geri adım atmasını bekleyen Samet Aybaba buna rağmen Fernandes'in üzerine gitmeme kararı aldı. Siyah-Beyazlı hoca kalan kritik maçları da göz önüne alarak Fernandes için yönetime, "Cezayı gerektirecek bir durum yok. Aramızda oturup hallettik" raporunu verdi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler