"Real'in bizden çekeceği var"

İspanya'nın en önemli spor gazetesi Marca bugünkü sayısında Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Hamit Altıntop'u kapak yaptı.

Giriş Tarihi 28 Mart 2013, 00:00 Güncelleme 28 Mart 2013, 14:30
Real’in bizden çekeceği var

İÇİNDEKİLER

Hamit Altıntop, 3 Nisan'da oynanacak Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında eski takımı Real Madrid'e gol atması durumunda sevinmeden duramayacağını söyledi. Galatasaray'lı yıldız Hamit, Marca muhabiri Juan I. Garcia-Ochoa'nın, "Madrid karşısında gol atarsan sevinir misin?" şeklindeki sorusuna şu cevabı verdi:

"Bernabeu'da gol atarsam nasıl sevinmeden dururum. Bu şekilde Madrid taraftarları da benim golümü görürler. (Gülüyor). Madrid'e çok saygım var, ama ben profesyonelim ve Galatasaray'a borcum var. Düşün şimdi Madrid karşısında gol atıyorum, nasıl sevinmeyeceğim."

Real Madrid taraftarına da bir mesaj gönderen Altıntop, "Benim oyunumdan zevk alsınlar. Taraftarın beni tanımak için çok fazla zamanı olmadı ama ben kendime saygı duyulduğumu hissettim ve bunu takdir ediyorum. Dilerim ki çok büyük bir maçın yanısıra benim golümü de izlerler." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan Türkiye'nin Barcelona'sı diye bahseden milli yıldız, Real Madrid karşısında kendi futbollarından taviz vermeyeceklerini ve atağa çıkacaklarını belirtti. Hamit Altıntop, Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho'ya övgüyler yağdırdı ve gülerek, "Kendimi onun oyuncusundan daha çok arkadaşı gibi hissediyorum çünkü beni oynatmıyordu." şeklinde konuştu.

Real Madrid ile Galatasaray seyircisi arasındaki farka da değinen Hamit Altıntop, "Galatasaray seyircisinden söz ettiğimiz zaman: 'Cehenneme hoşgeldiniz' diyoruz. Gerçekten buradaki atmosfer eşsiz. Dünyada bizim taraftarın benzeri yoktur ve Madrid'den tur ümidiyle dönersek çekecekleri var." dedi.

Real'in favori olduğunu belirten Hamit Altıntop, Bernabeu'da gollü beraberlik veya 2-1'lik mağlubiyetin iyi bir sonuç sayılabileceğini ancak kazanmanın imkansız olmadığını ve kendilerinin de korkusuz oynayacaklarını söyledi.