İşte o rapor

F.Bahçe Başkanı'nın "Ben TFF tanımam. Alayınızın cezasını vereceğim. Hakemliğinizi de bitireceğim" demediği ortaya çıktı. Raporda Yıldırım'ın, "Artık sabrım taşıyor. TFF çıkıp birşey yapacaksa yapsın. Canımız yanıyor" dediği belirtildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2013 Güncelleme 12 Mart 2013, 03:51
İşte o rapor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Bursaspor maçının devre arasında soyunma odasına indiği için PFDK'ya sevkedildi. Ancak hakem Tolga Özkalfa'nın raporunda Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal'ın iddia ettiği, "Ben TFF filan tanımam. Alayınızın cezasını vereceğim. Hakemliğinizi bitireceğim" şeklinde bir ifadesinin olmadığı ortaya çıktı. Raporda Aziz Yıldırım'ın, "Artık yeter sabrım taşıyor. Biriniz çıkıyor tükürmeyeni tükürdü yazıyor. Biriniz çıkıp lan demeyeni lan dedi diye atıyor. Siz de gözünüzün önünde faülleri kasti tekmeleri atlıyorsunuz. Yeter artık. Sabrım taşıyor bundan sonra affetmem bilesiniz. Federasyonunuz çıkıp birşey yapacaksa yapsın artık. Canımız yanıyor" dediği vurgulandı.

GÖZLER PERŞEMBEDE
Hem hakem hem de temsilci raporunda Aziz Yıldırım'ın ifadeleri arasında yine iddia edildiği gibi "Fenerbahçe'nin yolunu mu kesmeye çalışıyorsunuz. Bizi eski halimize döndürmeyin" şeklinde ifadelerin yer almadığı ortaya çıktı. Ayrıca Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal'ın da PFDK'ya sevkedileceği öğrenildi. Şimdi gözler perşembe günü toplanacak PFDK'ya çevrildi.

SOSYAL MEDYADA AZİZ YILDIRIM DEPREMİ


AZİZ YILDIRIM'IN SÖZÜYLE CEVAP!
Kasımpaşa, F.Bahçe'nin açıklamasına, "Doğrular idare, acizler şikayet ve namustan yoksun olanlar iftira ederler " (Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi, Şubat 2013, Başyazı) şeklinde cevap verdi.

39. MADDE "EN AZ "45" DİYOR
Talimatname akredite olmayan kulüp yöneticilerinin hakem soyunma odası koridorlarına girmeleri halinde 21 günden az ve 45 günden çok olmamak üzere cezalandırılacağı bildiriliyor.

MADDE AÇIK
Yöneticiler sportmenliğe aykırı harekette bulundukları takdirde 45 günden az olmamak üzere cezaya çarptırılıyor.