Aslan'da rota yeniden Chivu

Galatasaray yönetimi transferin bitimine çok kısa bir süre kala Chivu için düğmeye bastı. Hem stoper hem sol bek oynayan tecrübeli yıldızı alarak iki sorununu birden çözmeyi hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, son dakikaya kadar pazarlıklarını sürdürecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2013 Güncelleme 01 Şubat 2013, 01:51
Aslan’da rota yeniden Chivu

İÇİNDEKİLER

Wesley Sneijder ve Didier Drogba hamlesiyle sadece Türkiye'de değil dünyada ara transferin en fazla dikkat çeken kulüp olan Galatasaray durmak bilmiyor.

MORATTI FAKTÖRÜ!
Teknik Direktör Fatih Terim'in yönetimle yaptığı görüşmenin ardından yeniden stoper transferini gündemine alan Sarı-Kırmızılılar rotasını İtalya'ya çevirdi. Transferin bitimine saatler kala, Inter formasını giyen Chivu için girişimlere başlayan Galatasaray son dakikaya kadar pazarlıklarını sürdürücek. Sneijder transferi sırasında İtalyan kulübü ve özellikle Başkan Massimo Moratti ile çok yakın ilişkiler kuran Sarı-Kırmızılılar'ın Rumen savunma oyuncusunu kiralamak istediği belirtildi.

TERİM'LE TELEFONDA KONUŞTU
Galatasaray eğer Chivu'yu renklerine bağlarsa bir taşla iki kuş vurmuş olacak... Stoper ve sol bek pozisyonunda sıkıntı çeken Sarı- Kırmızılılar, Rumen yıldızdan her iki mevkide de yararlanabileceği için çok önemli bir transfere imzasını atacak. Fatih Terim'in de Chivu ile telefonda görüştüğü ve bugün öğlen saatlerinde önemli gelişmelerin yaşanabileceği de gelen bilgiler arasında. Tecrübeli yıldız sezon başında da Galatasaray'ın transfer gündemine gelmiş fakat anlaşma sağlanamamıştı.

SERDAR AZİZ İÇİN SON TEKLİF
Öte yandan Cimbom'un yurt içinde stoper arayışları da sürüyor... Galatasaray'ın bugün Serdar Aziz için Bursaspor'a son bir teklif yapması bekleniyor. Hedef Chivu ve Serdar'dan birisini kadroya katmak.