Hayb'eden yıldız

FA Cup'ta Swansea ile Chelsea arasındaki maçın 77. dakikasında yaşanan olayda Hazard, zaman geçirdiği gerekçesiyle top toplayıcıya tekme attı. Genç futbolcu kırmızı kart görürken saha karıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2013 Güncelleme 25 Ocak 2013, 00:47
Hayb’eden yıldız

İÇİNDEKİLER

İngiltere'de son yılların en çarpıcı olaylarından birisi yaşandı... Chelsea formasını giyen Eden Hazard, Swansea deplasmanında oynanan FA Cup maçında top toplayıcı çocuğa tekme attı.

FUTBOLCULAR ŞAŞTI KALDI!
Büyük yankı uyandıran olay maçın 77. dakikasında yaşandı. Stamford Bridge'de güçlü rakibini 2-0 yenen Swansea, evinde de 0-0'lık skorla adım adım tura koşarken bir anda ortalık karıştı. Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard, skorun verdiği stresin de etkisiyle zaman geçirdiği gerekçesiyle top toplayıcı çocuğa tekme attı. Futbolcular ve taraftarlar büyük şaşkınlık yaşarken Hazard, 17 yaşındaki Charlie Morgan'ın acılar içinde yerde kalmasına aldırmadan topu aldı ve oyuna soktu.

BABASI ŞİKAYETÇİ OLDU!
Saha bir anda karışırken hakem hemen Belçikalı futbolcuya kırmızı kartını çıkardı. Fakat Swansea'li futbolcuların Hazard'a tepkisi uzun süre devam etti. İki takımın doktorları tarafından tedavisi yapılan top toplayıcı ardından saha kenarındaki görevine devam etti. İngiliz polisi, Charlie Morgan'ın Swansea'de yöneticilik yapan babası Martin Morgan'ın şikayette bulunduğunu açıkladı. Hazard'ın gün içinde polise ifade vermesi bekleniyor. Şimdi gözler genç yıldıza verilecek cezaya çevrilmiş durumda.

CHARLİE MORGAN YÖNETİCİNİN OĞLU
17 yaşındaki Charlie Morgan, uğradığı saldırı sonrası gündeme oturdu. Charlie'nin Swensea yöneticisi Martin Morgan'ın oğlu olduğu da açıklandı.

TEKMEYİ ATTI, TOPU ALDI
Eden Hazard, zaman geçirmek istediği gerekçesiyle top toplayıcıya işte böyle tekme attı. Ardından da topu aldı ve hemen oyuna soktu.

ACILAR İÇİNDE YERDE KALDI
Saha kenarına gelen topu tuttuktan sonra beklemediği bir darbeye maruz kalan 17 yaşındaki Charlie işte böyle açılar içinde yerde kaldı.

ÇOK AĞIR CEZA GELMESİ GÜNDEMDE
Kırmızı kartla cezalandırılan Eden Hazard'ın İngiltere Futbol Federasyonu'ndan çok ağır bir ceza yemesi bekleniyor.

BARTON SAÇMALADI: YETERİNCE VURMAMIŞ!
Kariyerini Marsilya'da sürdüren İngiliz futbolunun sabıkalı yıldızı Joey Barton, Hazard hakkındaki yorumuyla gündeme oturdu. Barton, "Hazard'ın tek suçu yeterince iyi bir tekme atmaması" dedi.