Divan-ı harp

Divan Başkanı Yüksel Günay, "CEO görevlendirmek kulübe her aya 150 bin TL'ye malolur" dedi. Başkan Yıldırım da "Geç bile kaldık. Yıllarca kulübü bakkal dükkanı gibi yönettik. Bizden daha iyi hamal bulamazsınız" cevabını verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2013 Güncelleme 20 Ocak 2013, 02:08
Divan-ı harp

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki Yükek Divan Kurulu Toplantısı büyük bir gerilim içinde geçti. Söz alan Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, CEO görevlendirmenin kulübe her ay 150 bin TL'ye malolacağını belirterek, "Buna kurumsallaşma diyorsanız bu kurumsallaşma değildir" dedi. Günay, yönetime CEO Hakkı Hasan Yılmaz'ın kulübün başına mı yoksa şirketlerin başına mı geldiği sorusunu yöneltti.

YAPILANMADA GEÇ BİLE KALDIK
Oturduğu yerden Divan Başkanı Yüksel Günay'a sert çıkan Başkan Yıldırım, "Ben Aziz Yıldırım olarak 1 liranın dahi nereye harcandığını bilmek istiyorum. Bu yapılanmada geç bile kaldık ama bugün yapmaya mecburuz. Biz dostuz, burada böyle konuşman beni yaralıyor" dedi. Yıldırım daha sonra şöyle konuştu: "Kulübü yıllarca bakkal dükkanı gibi idare ettik... Yapılanmada geç bile kaldık. Bizden daha iyi hamal bulamazsınız ama böyle olmaz... 12 saat buradayız. Çalışıyoruz... Fenerbahçe'yi sevmek ayrı bir şey ama herkesin işi gücü var."

YALANCI ŞEREFSiZ!
Kulüp Genel Sekreteri Talat Yılmaz ile Divan Kurulu Üyesi Köksal Özbek arasında da sert bir diyalog yaşandı. Özbek, Dereağzı Tesisleri'nde eski futbolcuların oturabileceği kapalı mekan yapılması yönündeki isteklerinin Talat Yılmaz tarafından "O yapıya para ayırmam. İhtiyarların faal futbolcular arasında işi ne" diye reddettiğini söyleyince Talat Yılmaz, "Yalancı, şerefsiz" diyerek yerinden fırladı.

ALİ YILDIRIM'IN KOLTUĞU CEO'DA!
Divan Kurulu toplantısında CEO Hakkı Hasan Yılmaz yönetimin masasında yer aldı. Toplantıda yöneticilerinden Ali Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Ömer Temelli ve Tolga Aytöre yer almadı.

M. ALİ BİRAND UNUTULMADI

Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda 60 ve 70. yıllarını dolduran üyelere kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler plaket verdiler. Atatürk, şehitler ve merhum üyeler ile birlikte önceki gün vefat eden gazeteci-yazar Mehmet Ali Birand için de saygı duruşunda bulunuldu.