Ya Belhanda ya Gourcuff

F.Bahçe, Belhanda için 15 milyon Euro'da ısrar eden Montpellier'in inadını kırmak için her yolu deniyor. Faslı starın transferi olmadığı takdirde Lyon'da forma giyen Gourcuff için girişimlere başlanacak. Fransız oyuncunun bonservis bedelinin 6 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ocak 2013 Güncelleme 10 Ocak 2013, 12:40
Ya Belhanda ya Gourcuff

İÇİNDEKİLER

Alex'in takımdan ayrılmasıyla "10 numaralı" pozisyonundaki bir oyuncunun yokluğunu hisseden Fenerbahçe arayışlarına hız verdi. Sarı-Lacivertli yönetim bir süredir listenin ilk sırasına aldığı ve hatta bitirme noktasına kadar getirdiği Montpellier'li Belhanda konusunda kulübünün 15 milyon Euro istemesi nedeniyle geri adım atmak zorunda kalmıştı.

BONSERVİSİ DAHA CAZİP
Bu gelişmelere rağmen Belhanda defterini kapatmayan ve bu işi bir taktik savaşına döken Fenerbahçe Yönetimi her hangi bir olumsuzluğu düşenerek listesine Lyon'da forma giyen Fransız futbolcu Yoann Gourcuff'u da aldı. 27 yaşındaki yıldız futbolcunun bonservisinin 6 milyon Euro olması da bu transferi daha cazip bir hale getirdi. Ancak Sarı-Lacivertli yönetimin Gourcuff konusunda Belhanda'nın transferini netleştirdikten sonra adım atacağı gelen bilgiler arasında.

DEV KULÜPLER PEŞİNDE
Bu arada Fenerbahçe'nin ilk hedefi olan Belhanda'nın talipleri giderek artıyor. L'Equipe'in internet sitesinde yer alan haberde Faslı futbolcu için İngiltere Premier Ligi ekibi Tottenham'ın yanı sıra Rus ekibi Anzhi ve PSG'nin de ilgilendiği vurgulandı. Bu transfer için Avrupa'nın dev bütçeli kulüpleriyle yarışan Fenerbahçe'nin bu aşamadan sonra Belhanda'yı kadrosuna katıp katmayacağı merak konusu olurken düğümü çözecek olan kişinin Montpellier Başkanı Louis Nicollin olduğu belirtiliyor. Faslı oyuncunun transferi konusunda bir açıklama yapan Nicollin, "Belhanda gitmek istiyor ve ben de buna izin verdim. Ancak onu isteyen kulüp bize 15 milyon Euro'yu peşin olarak vermeli"diye konuştu.

FENERBAHÇE'NİN BÜYÜK GÖZDESİ
F.Bahçe'nin transfer listesinde ilk sırada yer alan Faslı yıldız Belhanda'nın 15 milyon Euro'luk fiyatı düşündürüyor.

GOURCUFF BU SEZON ESKi GÜCÜNDE DEĞiL
Lyon'da 3. sezonunu yaşayan Gourcuff bu sezon ligde sadece 8 kez oynarken 1 gol attı. Eski formunda olmayan 26 yaşındaki oyuncu Avrupa Ligi'nde de 3 maçta forma giydi.