İsyanın rengi bordo-mavi

İstanbul'un 7 farklı bölgesinde organize olarak otobüslerle İstinye'ye gelen Trabzonspor taraftarları TFF'yi istifaya çağırdı. Ellerindeki döviz ve meşalelerle TFF'ye tepki gösteren Bordo-Mavili taraftarlar basın açıklaması yaparak binaya siyah çelenk bıraktı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
İsyanın rengi bordo-mavi
Bordo-Mavili taraftarların TFF'ye olan isyanı bitmek bilmiyor. Trabzonspor'un taraftar grupları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasının önünde bir gösteri düzenledi ve TFF'yi istifaya davet etti.

TFF'Yİ İSTİFAYA DAVET ETTİLER
TFF'nin İstinye'deki binası önünde toplanan Bordo-Mavili taraftarlar, federasyon başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve federasyon kurulları aleyhine tezahüratta bulundu. İstanbul'un 7 farklı bölgesinde organize olarak otobüslerle İstinye'ye gelen Trabzon taraftarları için TFF binası önünde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Ellerindeki döviz ve meşalelerle TFF'ye tepki gösteren bordo-mavili taraftarlar, basın açıklaması yaptı.

TENEKE PARÇASINI İSTEMİYORUZ!
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yapılanları unutmayıp, unutturmayacağız. Mevcut federasyon yetkililerinin hakkımızı verdikten sonra da koltuklarında oturmaması için mücadelemiz sürecektir. Bu vesile ile TFF Yönetim Kurulu ve heyetlerinin görevlerinden istifa etmesini tüm kamuoyu adına istiyoruz. . Trabzonsporlular olarak isteğimiz, tenekeden ibaret bir kupa değil, o tenekenin içindeki adalet, emeklerimiz ve temiz alın terimizdir."

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler