"Vermiş olduğum sözlerin arkasındayım"

Aydınlar, TFF'de başkanlık yaptığı süre içinde Fenerbahçe hakkında vermiş olduğu sözlerin arkasında olduğunu söyledi.

Giriş Tarihi 23 Kasım 2012, 00:00 Güncelleme 23 Kasım 2012, 19:20
Vermiş olduğum sözlerin arkasındayım

İÇİNDEKİLER

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar, TFF'de başkanlık yaptığı süre içinde Fenerbahçe Kulubü hakkında vermiş olduğu sözlerin arkasında olduğunu söyledi.

Acıbadem Sağlık Grubu'nun Türkiye Voleybol Ligleri'ne isim sponsoru olduğu toplantı sırasında basın mensuplarının gündemdeki konularla ilgili sorularını da cevaplayan Başkan Aydınlar, vermiş olduğu sözlerinin her zaman arkasında olduğunu ifade etti.

Bir gazetecinin "Fenerbahçe Kulübü, benim uygulamalarımdan her hangi bir zarar görürse ben bunu kendi cebimden karşılarım demiştiniz. Şu anda bu sözün neresindesiniz ?" demesi üzerine Aydınlar, "Benim söylediklerim ifade edildiği gibi değil. Ben şunu söyledim. Eğer benim uygulamalarımdan dolayı Fenerbahçe Kulübü her hangi bir zarar gördüyse ben bunun bedelini ödeyeceğim dedim. Ben sözümdeyim. Bunu burada noktalayalım. Günü gelirse tartışırız konuşuruz. Bugüne kadar ne söz verdiysem arkasındayım." diye konuştu.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde medyada Yıldırım Demirören'in söylediği iddia edilen ve Demirören'in yalanlamış olduğu 'Ben federasyon başkanı olsaydım. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ederdi" ifadelerinin hatırlatılması üzerine Mehmet Ali Aydınlar, şunları kaydetti:

"Ben polemiklere girmek istemiyorum. Futbol konuşmak istemiyorum. Federasyon başkanımız zaten medyada yer alan ifadeleri yalanladı. Kendisi böyle olmadığını açıkladı. Ben bunu söylemedi kabul ediyorum. Böyle birşey söylediyse verilecek cevabımız olur."

20 yıldır sporun içinde olduğunu ifade eden Mehmet Ali Aydınlar, "Burada bulunmam futboldan koptuğum anlamına gelmiyor. Ben her zaman sporun içindeyim. Futbolun içindeyim. Yaşadığım süerede içinde olmaya devam edeeğim. Futbolu seviyorum. Futbola yakınlığım aynen devam ediyor." şeklinde konuştu.

Mehmet Ali Aydınlar, çıkışta basın mensuplarının "Fenerbahçe Kulübü başkanlığını düşünüyor musunuz ?" sorusuna ise "Yorum yok" diyerek cevapladı.