"Real Madrid'i bile yeneriz"

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Mersin İdman Yurdu’nda Nurullah Sağlam, i nançlı ve kararlı olmaları halinde Real Madrid'i bile yeneceklerini ifade etti.

Giriş Tarihi 01 Kasım 2012, 00:00 Güncelleme 01 Kasım 2012, 20:10
Real Madrid’i bile yeneriz

İÇİNDEKİLER

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, "Kararlı ve inançlı mücadelemizi Beşiktaş karşısında da sürdüreceğiz" dedi.

Çukurova temsilcisi, Beşiktaş maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde Macit özcan Spor Kompleksinde devam etti. Takım kondisyon ve pas çalışması yaparken, sakatlıkları bulunan ve Beşiktaş maçına yetişmesi planlanan Mert Nobre ile Murat Erdoğan ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Hazırlık çalışmalarını gazetecilere değerlendiren Sağlam, takımın gün geçtikçe daha güçlü hale geldiğini söyledi.

Her maça mutlak galibiyet düşüncesiyle çıktıklarını belirten Sağlam, "Daha önceki müsabakaları kazanabilirdik. Genellikle kazanmaya daha yakın olan taraftık. Belirgin hakem hataları ve bireysel hatalarımız, bizi planladığımız noktanın gerisinde koydu. Ama kendimize olan öz güvenimizi hiç bir zaman kaybetmedik. Yolumuza devam ettik, bundan sonrada devam edeceğiz" dedi.

Ligdeki takımların istikrarlı olmadığını ifade eden Sağlam, "Yapılan transferler sonrası açık ara önde götüreceğine inanılan Galatasaray bile istikrarsızlık yaşıyor. Diğer takımların istikrar sorunu yaşaması da gayet doğal. Artık takımlar daha da oturmaya başlayacak. Pekişen kadrolar daha ön plana çıkacak. Son haftaya baktığınızda alttaki takımlar yavaş yavaş toparlanma yolunda. İyi başlayan takımlar ise sekteye uğruyor. Beş hafta sonra puanların tersine dönmeme garantisini kimse veremez. Hatta bunun olma ihtimali yüksek gibi görünüyor" dedi.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Beşiktaş karşılaşmasında gülen taraf olmak istediklerini anlatan Sağlam, "Kararlı ve inançlı mücadelemizi Beşiktaş karşısında da sürdüreceğiz. Takıma göre bir taktik belirlemiyoruz. Beşiktaş için ayrı bir strateji oluşturmuyoruz. Mersin İdmanyurdu'nun kendine has kimliğini sahaya yansıtacağımız bir maç kurguluyoruz. İnançlı ve kararlı olursak Real Madrid'i bile yenecek gücümüz var" diye konuştu.