Topal kalacaktı

Arkadaşlarıyla gittiği arenada minik bir boğayı kızdıran Mehmet Topal, boynuz darbesinden son anda sıyırdı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Topal kalacaktı
İspanyaLa Liga'da Valenciaforması giyen milli futbolcumuz Mehmet Topal'ın matadorluk hevesi pahalıya patlıyordu. Topal, arkadaşlarıyla gittiği arenada boğanın hışmından zor kurtuldu.

HER ŞEY NEŞELİ BAŞLADI...
Arkadaşlarıyla birlikte İspanya'da geride kalan sezonun yorgunluğunu üzerinden atmak için arenada boğa güreşi yapacak boğaların yetiştirildiği bir çiftliğe giden Topal, eline kırmızı pelerin alarak arenanın ortasına atladı.

BOYNUZU YEMEKTEN KAÇAMADI
Elindeki pelerinle bir süre minik boğayı kendisine saldırması için tahrik eden Topal, boğanın kendisine doğru geldiğini görünce çareyi kaçmakta buldu. Bir ara topallayıp sendeleyen ve yere düşen Topal, apar topar ayağa kalktıysa da boğanın kendisine yetişmesine engel olamadı. Topal, boğanın kendisini boynuzlamasına rağmen son anda arena dışına atladı.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDi
Mehmet Topal'ın İspanya'da internete ve basına yansıyan görüntüleri taraftarların tepkisini çekti. Taraftarlar, "Hiç profesyonelce değil. Ya atladığında sakatlansaydı. Nasıl bir atlayıştı o öyle"yorumları yaptı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler