Bursa&Kartal ele ele Avrupa'ya

Kupada finale kaldığı için Avrupa'ya katılması garanti olan Bursa, rakibini Batalla (2), Pinto ve Turgay'la devirdi... Timsah grubu lider bitirince Süper Final 4.'sü Beşiktaş, Avrupa vizesini aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2012 Güncelleme 13 Mayıs 2012, 00:00
Bursa&Kartal ele ele Avrupa’ya

İÇİNDEKİLER

Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda İstanbul BB ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Bursaspor, rakibini 4-0'lık skorla mağlup ederek grubu lider tamamladı.

BURSA'NIN GOLLERİ KARTAL'A YARADI
Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile final oynayacağı için daha önce Avrupa Ligi'ne katılmayı garantileyen Yeşil-Beyazlılar buna rağmen kazanarak Beşiktaş'a büyük bir kıyak yaptı. Böylece Süper Final 4.'sü ile Avrupa Ligi Grubu lideri arasında oynanması gereken maç iptal oldu. Süper Final'i 4. sırada bitiren Beşiktaş, Bursa'nın galibiyetiyle Avrupa vizesi aldı.

ES-ES'E YETMEDİ!
İstanbul BB önünde çok etkili olan Bursa'nın gollerini 41 ve 45'te Batalla, 60'ta Pinto ve 81'de Turgay attı. Grubun diğer maçında Eskişehirspor, Sivasspor'ı deplasmanda Nadarevic ve Batuhan'ın (2) golleriyle 3-1 mağlup etmeyi başardı. Yiğido'nun tek golünü Michael Eneramo kaydetti.