Bir oyla tahliye olamadı!

Mahkemenin 3 hakiminden biri tahliye için oy kullandı. Diğer 2 hakim tutukluluk kararı verince Yıldırım özgürlüğüne kavuşamadı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Bir oyla tahliye olamadı!
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, cuma günü Çağlayan'daki İstanbul Adliye Sarayı'nda görülen son davanın ardından tahliye edilmeyerek büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, dün ortaya ilginç bir iddia atıldı.

TAHLİYEYE ÇOK YAKLAŞTI AMA...
Mahkeminin 3 hakiminden bir tanesinin Aziz Yıldırım'ın tahliyesi yönünde oy kullandığı bilgisine ulaşıldı. Fakat diğer iki hakim tutukluluk durumunun devamı yönünde oy kullanınca Aziz Yıldırım, bir sürede daha Metris Cezaevi'nde kalmak zorunda kaldı.

1 OY FARKLA BAŞKAN OLMUŞTU!
Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 1 oy farkla tahliye olamaması akıllara geçmişte yaşanan bir olayı getirdi. Aziz Yıldırım, 1998 yılında yapılan başkanlık seçimlerinde rakibi Vefa Küçük'ü 1 oy farkla geçmeyi başarmış ve Sarı-Lacivertli kulübe başkan olmuştu.

Bir oyla tahliye olamadı!-1Bir oyla tahliye olamadı!-2

Bir oyla tahliye olamadı!-3

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler