Arena'ya c'emre düştü!

Galatasaray, ikinci devrenin ilk maçında sahasında ağırladığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 mağlup etti...

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Arena'ya c'emre düştü!
Spor Toto Super Lig 2011 - 2012 Sezonu 18. hafta karşılaşmasında Türk Telekom Arena Stadında Galatasaray ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Cimbom sahasında konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 4-1'lik skorla mağlup etti...

EMRE ÇOLAK 90'A TAKTI
Galatasaray Emre Çolak'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Emre Çolak ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşeden ağlarla buluştu.

VİSCA MAÇA DENGE GETİRDİ
Karşılaşmanın 14. dakikasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor Visca'nın attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Webo ceza sahası önünde yerden pasını verdi, Visca yerden gelişine sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

İBB WEBO İLE ETKİLİ GELDİ
Karşılaşmanın 36. dakikasında hızlı gelişen İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Webo, savunmada Semih'i şık çalımlarla geçtikten sonra ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kamerunlu futbolcunun, sert vuruşunda kaleci Muslera'nın son anda tokatladığı topu, daha sonra savunma uzaklaştırdı.

Arena'ya c'emre düştü!-1

WEBO KIRMIZIDAN ATILDI
Karşılaşmanın 39. dakikasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Webo rakibi Semih'e yaptığı müdahele sonucunda Kırmızı Kart gördü.

BAROS'UN KAFA VURUŞU ÜSTTEN AUTA ÇIKTI
45+3. dakikada Selçuk'un ortasında sağ taraftan Elmander'in kafa ile ceza sahasına gönderdiği topa, müsait durumda bulunan Baros'un yaptığı kafa vuruşu üstten auta gitti.

İLK YARI BERABERLİKLE SONUÇLANDI
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

Arena'ya c'emre düştü!-2

GECENİN KAHRAMANI EMRE ÇOLAK
Galatasaray karşılaşmanın 51. dakikasında Emre Çolak ile 2. golü buldu.Emre Çolak sağ kanattan ceza sahası önüne geldi, kaleye sert vurdu ve top savunmada Mahmut'a çarparak kaleci Hasagic'in bakışları arasında ağlarla buluştu.

BAROS BU KEZ ATIYOR
Karşılaşmanın 72. dakikasında Galatasaray Baros'un attığı gol ile durumu 3-1 yapıyor.Baros ceza sahası içinde topla buluştu, iki kişi arasından kaleye sert vurdu ve top kaleci Hasagic'in müdahelesine rağmen köşeden ağlarla buluştu.

KAZIM KAZIM SAMSUN MAÇINDA YOK
Galatasaray'da Kazım Kazım maçın 78. dakikasında gördüğü bu kartla haftaya oynanacak Samsunspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

SELÇUK'UN FRİKİĞİ DİREĞE TAKILDI
Galatasaray 82. dakikada gole çok yaklaştı. Selçuk İnan ceza yayı üzerinden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top direğe çarparak uzaklaştı.

Arena'ya c'emre düştü!-3

RIERA'NIN SERT ŞUTU DİREĞE TAKILDI!
86. dakikada Galatasaray gole bir kez daha yaklaştı. Emre Çolak ceza sahasına girerken Riera'yı topla buluşturdu. Riera'nın dar açıdan yaptığı vuruşta top direkten döndü.

PERDEYİ SELÇUK KAPATIYOR
Galatasaray maçın 90. dakikasında Selçuk İnan'ın attığı gol ile durumu 4-1 yapıyor. Selçuk ceza sahası önünden köşeye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

Hakem Halis Özkahya maçı bitiren düdüğü çalıyor. Galatasaray kendi sahasında karşılaşmayı 4-1 kazanarak 18. haftayı 3 puanla kapatıyor ve puanını 40'a yükseltiyor.

FATİH TERİM, KADROYU YİNE BOZMADI
Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla start veren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, son dönemdeki kadro istikrarını yine bozmadı.

Sarı-kart cezalısı olması nedeniyle son oynanan Manisaspor karşılaşmasında forma giyemeyen Semih Kaya, cezasını doldurmasının ardından yeniden ilk 11'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı sahaya çıktı.

Semih Kaya'nın cezalı olması nedeniyle Manisaspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Servet Çetin ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde yedekler arasına geri döndü.

Arena'ya c'emre düştü!-4

ENGİN BAYTAR 5 MAÇ SONRA İLK 11'DE
Galatasaray'ın 12. haftada Sivasspor'a karşı oynadığı maçta rakip kaleci Milan Borjan'a kafa atarak kırmızı kart gören Engin Baytar, geçen 5 maçın ardından kendisine ilk 11'de yer buldu.

Sivasspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alarak Gençlerbirliği ve Fenerbahçe karşılaşmalarında yer alamayan Engin Baytar, bu karşılaşmaların ardından takımının Trabzonspor ile yaptığı maçta 69. dakikada, Orduspor karşısında 74. dakikada ve Manisaspor mücadelesinde de 56. dakikada oyuna dahil olmuştu.

Sarı-kart cezalısı Felipe Melo'nun yokluğunda teknik direktör Fatih Terim, Engin'i yeniden ilk 11'de görevlendirdi.

TARIK HODZİC, TÜRK TELEKOM ARENA'DA
Galatasaray'ın bu sezon iç saha maçlarında düzenlediği ''Galatasaray Efsanelerini Anıyor'' organizasyonunun İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki konuğu Tarık Hodzic oldu.

Sarı-kırmızılı ekibin 1981-1984 yılları arasında formasını giyen ve 1983-84 sezonunda 16 gol atarak Türkiye'nin ilk yabancı gol kralı olan Boşnak eski futbolcuya, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesi kulübün eski yöneticilerinden Yurdaşen Karahasan tarafından plaket verildi.

Türk Telekom Arena'da taraftarların alkışları arasında tribünleri selamlayan Tarık Hodzic'in futbolculuğu döneminden görüntüler de stat skorbordundan gösterildi.

Öte yandan, Tarık Hodzic'in Galatasaray'la ilk kez sahaya çıktığı ve Fenerbahçe'ye karşı oynanan Türkiye Kupası çeyrek finalindeki formasını Galatasaray Müzesi'ne verdiği duyuruldu. Bu karşılaşmada Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-0 yenerken, 1 golü Tarık Hodzic 'in ayağından kazanılmıştı.

Arena'ya c'emre düştü!-5

ARİF ERDEM, İLK KEZ GALATASARAY'A KARŞI
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Abdullah Avcı'nın ardından teknik direktörlük görevine gelen Arif Erdem, eski takımı Galatasaray'a karşı ilk kez görev aldı.

Sarı-kırmızılı ekibin efsane futbolcuları arasına giren Arif Erdem, ilk kez teknik direktör olarak Galatasaray'a karşı sahaya çıkarken, eski teknik direktörü Fatih Terim'e de rakip oldu.

Diğer yandan, sarı-kırmızılı taraftarlar, rakip takımın hocası olan Arif Erdem'i unutmadılar. Karşılaşma öncesi Arif Erdem lehine tezahüratlarda bulunan taraftarlar, maç başlamadan önce Arif Erdem'i tribüne çağırdılar.
İstiklal Marşı öncesi kendisine yapılan tezahüratlara kayıtsız kalmayan Arif Erdem, tribüne doğru giderek taraftarları selamladı ve büyük alkış aldı.

İKİ TAKIMDA DA EKSİKLER VAR
Galatasaray'ın sarı kart cezası nedeniyle Felipe Melo'yu, sakatlıkları nedeniyle de Sabri Sarıoğlu ile Yekta Kurtuluş'u oynatamadığı karşılaşmada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor da iki futbolcusunu sahaya süremedi.

Turuncu-lacivertli ekipte sarı kart cezalısı Gökhan Süzen ve sakat olan Ali Güzeldal takımdaki yerlerini alamadılar.

Arena'ya c'emre düştü!-6

TARAFTARDAN YÖNETİME 58. MADDE DESTEĞİ
Futboldaki şike ve teşvik iddialarına yönelik yapılan soruşturma sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Talimatnamesi'nin 58. maddesinde yapılmaya çalışılan değişikliklere karşı Galatasaray yönetiminin gösterdiği tepkiye, sarı-kırmızılı taraftarlardan destek geldi.

FEDERASYONU'NU İSTİFAYA ÇAĞIRDILAR
Galatasaray taraftarları maç öncesi açtıkları ve üzerinde, ''Bu ateş üfleyerek sönmez, haksızlığa karşı yalnız kalsan da fark etmez'' yazan pankartla, sarı-kırmızılı yönetimin takındığı tavrı destekledi.
Taraftarlar, ''58. madde değiştirilemez'' ve ''Fenerbahçe kümeye'' tezahüratları yaparlarken, Türkiye Futbol
Federasyonu'nu istifaya çağırdılar.

Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını, A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve yardımcısı Okan Buruk da izledi.

Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler