TFF'den flaş açıklama!

Şike iddianamesi açıklandıktan sonra bir toplantı yapan Kulüpler Birliği Vakfı adına Yıldırım Demirören açıklama yaptı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
TFF'den flaş açıklama!

Toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da katıldı. Toplantının çok verimli geçtiğini dile getiren Aydınlar, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını söyledi.

İddianamedeki ve ek bilgileri mahkemeden talep edeceklerini dile getiren Aydınlar, kulüplerle ilgili kararı sezon sonu vereceğiz, dedi.İddianamede adı geçen şahıslarla ilgili kararı ise en kısa zamanda vereceğini belirten TFF Başkanı, Kulüpler Birliği'yle yaptıkları toplantıdan sonra bazaı projelerinin olduğunı dile getirdi. İşte Aydınlar'ın konuşmasından satırbaşları:

-Kulüplerin sorunlarını dinledik. Federasyonda çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Kulüplerin bu konuda neler yapması gerektiğini konuştuk. Bu süreci kulüplerimizin çok iyi değerlendirmesi gerekiyor.

-Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Kaynakları çok doğru kullanmalıyız. Burada neler yapacağımızı paylaştık.

-Ham halde TFF içinde hazırladığımız projeler var. Kulüpler Birliği ile bunları da konuştuk. Faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik. Çok verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum.

TFF'den flaş açıklama!-1
TFF'den flaş açıklama!-2
TFF'den flaş açıklama!-3
TFF'den flaş açıklama!-4
TFF'den flaş açıklama!-5
TFF'den flaş açıklama!-6
TFF'den flaş açıklama!-7
TFF'den flaş açıklama!-8

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler