MHK beni savunmadı!

21 yıldır sürdürdüğü hakemlik mesleğini bıraktığı açıklayan Bünyamin Gezer, "Karabük- G.Saray maçında 8.5 almama rağmen 2 hafta maç alamadım. MHK, arkamızda durmuyor... TFF Başkanı düğününe bile çağırmıyor. Demek ki değerimiz yok" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2011 Güncelleme 14 Ekim 2011, 00:35
MHK beni savunmadı!

İÇİNDEKİLER

Bünyamin Gezer, 21 yıllık hakemliğini altı sezon daha sürdürebilecekken, zehir zemberek açıklamalarla görevi bıraktığını açıkladı. G.Saray kalecisi Muslera'nın kırmızı kart gördüğü Karabük-G.Saray maçından sonra kendisine maç verilmediğini ve bu olayın kararında etkili olduğunu belirten Gezer, "O maçta notum 8.5"ti... 8.5 iyi bir nottur. Muslera'yı ciddi faulden attığım söylendi ama bariz gol şansından kırmızı gösterdim. Kimse bana 'Raporu değişti' de demedi. Sayın MHK Başkanı, pozisyon için 'gri pozisyon" dedi.

ARTIK YORUMCU!
Emniyet Teşkilatı'ndaki görevinden de ayrıldığı açıklayan Gezer, "TRT kanalında yorum yapacağım. Ruh çağırmayacağım, bel altından da vurmayacağım" diyerek Erman Toroğlu'na taş attı!

MHK'DEN JET CEVAP!
Bünyamin Gezer'in istifası ve eleştirileri ile ilgili olarak MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, ilginç bir yorumda bulundu. Namoğlu, "21 yıllık hakem 2 maç verilmedi diye hakemliği bırakmasını anladım. Ama emniyetteki görevini niye bıraktı onu anlayamadım" dedi.