O benim beynim!

Atletico Madrid Teknik Direktörü Manzano, Arda Turan'a övgüler yağdırdı. Tecrübeli teknik adam, "Arda benim saha içindeki beynim. Çok zeki ve yetenekli" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2011 Güncelleme 30 Eylül 2011, 00:00
O benim beynim!

İÇİNDEKİLER

Sezon başında Galatasaray'dan transfer olduğu Atletico Madrid'e sezona müthiş bir başlangıç yapan Arda Turan'a teknik direktörü Gregorio Manzano'dan övgü geldi... Milli futbolcumuzu "Sahadaki beynim" olarak tanımlayan İspanyol hoca, "Arda çok yetenekli ama bir o kadar da zeki bir futbolcu. Bu kadar kısa sürede uyum sağlamasını ben de beklemiyordum. Ama takım arkadaşları onu hemen benimsedi" ifadesini kullandı.

ROTASYON İÇİN YEDEK KALDI
Arda'yı 5-0 kaybettikleri Barcelona maçında kadroda rotasyon yaptığı için yedek bıraktığını söyleyen Manzano, "Üst üste zorlu maçlar oynamıştık. Arda'yı 2. yarıda oyuna diri bir şekilde almayı düşündüm.
Fakat üst üste yediğimiz goller tüm planları bozdu" dedi. Manzano, Arda'nın Reyes ve Diego'yla çok iyi anlaştığını da belirterek, "Orta alanda rakipler için çok tehlikeli bir üçlü oldular" dedi.

SEVİLLA MAÇINDA İLK 11'DE
Nou Camp'ta oynanan Barcelona maçında yedek kalan Arda Turan, pazar günü oynanacak Sevilla maçında ilk 11'de sahaya çıkacak. Yeniden bir galibiyet serisi yakalamaları gerektiğini söyleyen genç yıldız, "Sevilla güçlü bir takım ama biz de sahamızda her maçı kazanmalıyız" dedi.