Yıldırım'ın isteği kabul edilmedi

Şike soruşturmasında tutuklanan futbol dünyasının ünlü isimleri sezona hazırlanıyor.

Giriş Tarihi 09 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 09 Eylül 2011, 15:59
Yıldırım’ın isteği kabul edilmedi

İÇİNDEKİLER

Akşam gazetesinin haberine göre; Metris tutukluları, yarın başlayacak olan Süper Lig'de takımlarının maçlarını izleyebilmek için cezaevi yönetiminden izin istedi. Ancak 'Kimseye ayrıcalık yapamayız' yanıtı geldi. Tutuklular, maçların özetini banttan izleyebilecek.

Revir koğuşunda kalan Aziz Yıldırım ile A-6 ve A-7 numaralı koğuşlarda kalan şike soruşturması tutukluları hafta sonu başlayacak Süper Lig maçlarıni izlemek için Metris Cezaevi yönetimine başvurdu. Tutuklulara, "Kimseye ayrıcalık yapamayız" denilerek olumsuz yanıt verildi. Revir koğuşunda kalan Aziz Yıldırım başta olmak üzere şike soruşturması tutukluları, maçları canlı izleyemeyecekler ancak özetlerden tekrarını seyredebilecekler.

BBG EVİ GİBİ

Metris Cezaevi'nde kalan tutukluların yaptığı kapalı görüşlerin kayıt altına alındığı öğrenildi. Tutukluların görüşme boyunca yaptığı hareketler kameralara kaydedilirken, yaptıkları görüşmelerin de ses kayıdı yapılıyor. Bu uygulamanın şike soruşturmasıyla bir ilgisinin olmadığı genel bir uygulama olduğu öğrenildi.