Cimbom'un son kararı

Sarı-Kırmızılı yönetimin yakın temas halinde olduğu profesyonellerden Esteve Calzada, twitter hesabından "Galatasaray, Inter ile anlaştı. Sıra yılda 4.5 milyon Euro kazanan Milito'yu ikna etmeye geldi" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2011 Güncelleme 13 Ağustos 2011, 13:57
Cimbom’un son kararı

İÇİNDEKİLER

Drogba, Forlan ve Luis Fabiano transferleri için büyük uğraş veren fakat mutlu sona ulaşamayan Galatasaray yönetimi golcü arayışını sürdürüyor. Dört koldan girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılı yönetim, Inter formasını giyen Diego Milito konusunda çok önemli adımlar attı.

MÜJDE TWITTER'DAN GELDİ
32 yaşındaki Arjantinli yıldız için Inter'e teklif yapan Galatasaray yönetiminin büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi. Liglerin başlamasının ardından Sarı-Kırmızılı yönetimle çalışacak profesyonellerden biri olan Esteve Calzada twitter hesabından Galatasaraylı taraftarlara güzel haberler verdi. Calzada, "Galatasaray, Inter ile anlaştı. Şimdi sıra yılda 4.5 milyon Euro kazanan Milito'yu ikna etmeye geldi" ifadesini kullandı.

SON TEKLİF 3.5 MİLYON EURO
Galatasaray yönetiminin Milito'ya son olarak 3.5 milyon Euro ve bonus teklif ettiği, görüşmelerin birkaç gün içinde mutlu sonla bitebileceği öğrenildi.

ROMAN'DA GERİ ADIM!
Sarı-Kırmızılılar bir diğer forvet adayı Roman Pavlyuchenko konusunda ise yüksek maliyet nedeniyle geri adım attı. Amauri'den ise vazgeçildiği öğrenildi.

INTER'DE 86 MAÇTA 38 GOL
2009 yılında 25 milyon Euro karşılığında Zaragoza'dan Inter'e transfer olan Milito, Kırmızı-Siyahlılar'da 86 maçta 38 gol attı.

ARSENAL'DE YOK!
Yeni sezon öncesi Arsenal'de yeni sezon forma numaraları açıklandı. Listede Galatasaray'la anlaşan Eboue'nin ismi yer almadı.