Juve Lugano'yu istedi

İtalyan basını, gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmayı planlayan Juventus'un, Lugano'nun peşinde olduğunu ve şike operasyonunu da takip ettiğini iddia etti

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Juve Lugano'yu istedi
Uruguay'ın Copa America'da şampiyon olmasının ardından Fenerbahçeli Diego Lugano da yine büyük kulüplerin özeililkle de İtalyanlar'ın kapsama alanına girdi!

LUGANO'YU BİN LADIN'E BENZETTİLER!
İtalyan'ın en çok satan spor gazetelerinden birisi olan La Gazzetta dello Sport, önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kormak için yoğun çaba sarfeden Juventus'un Lugano'nun peşine düştüğünü iddia etti. Aynı gazete Juventus'un Türkiye'deki şike soruşturmasını yakından takip ettiğini ve Fenerbahçe'nin bir alt lige düşürülmesi durumunda Siyah-Beyazlı ekibin Lugano'yu çok daha uygun bir fiyata kadrosuna katabileceğini de yazdı. Bu arada Copa America'da fair pla ödülünü alan Uruguay'ın 'deli' lakaplı oyuncusu Sebastian Abreu, "Lugano'ya fair play ödülü vermek Bin Ladin'e barış ödülü verme benzer" dedi. Bu yorum Uruguay'da yılın espirisi seçildi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler