Şifreler Güneş'ten

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'nde eşliştikleri Benfica'nın Toulouse ile yaptığı maçı izleyerek rakibin zayıf noktalarını buldu

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Şifreler Güneş'ten
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz'in Benfica takımı ile eşleşen Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, kendilerine turu getirecek şifreleri çözdü. Benfica'nın önceki akşam Toulouse ile yaptığı maçı izleyen ve dün yurda dönen deneyimli teknik adam, yardımcıları Ünal Karaman ve Turgut Kural'la nun rakibi masaya yatırarak yapmaları gerekenleri ortaya koydu.

HIZLI HÜCUM SİLAHIMIZ OLUR
Rakibin, etkili gol ayaklarına sahip olduğunu belirten deneyimli teknik adam, "Buna karşılık defansta sıkıntıları var. Orta sahayı kalabalık tutup, kale önümüze gelmelerini engellemeliyiz. Kanatları da iyi kullanıp, rakip kaleye hemen inersek iş biter" diye konuştu.

ZOR AMA ASLA İMKANSIZ DEĞİL
Benfica'nın gücünü bildiklerini belirten Güneş, "Yemeden bulacağımız bir gol bize tur için büyük avantaj sağlar. Asla imkansız yoktur" dedi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler