Yeni kral Djokovic!

Wimbledon Tek Erkekler Finali'nde Sırp Djokovic rüzgarı esti... Bu sezon 5 kez yendiği Nadal'ı yine deviren Djokovic, tarihindeki ilk Wimbledon zaferine ulaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2011 Güncelleme 04 Temmuz 2011, 00:00
Yeni kral Djokovic!

İÇİNDEKİLER

Tenis severlerin büyük bir merakla takip ettiği Wimbledon'da zafer Sırp raket Novak Djokovic'in oldu. Finalde Wimbledon'un son şampiyonu İspanyol raket Rafael Nadal'la karşılaşan Sırp raket, rakibini 6-4, 6-1, 1-6 ve 6-3'lük setlerle 3-1 yenerek mutlu sona ulaştı. Karşılaşma boyunca güçlü rakibine karşı üstünlük kuran Djokovic, özellikle Nadal'ın sert servislerini kırarak final mücadelesine damgasını vurdu.

İLK WIMBLEDON ZAFERİ!
Bu sezon Nadal'la daha önce 5 kez karşılaşan ve 5 karşılaşmada da rakibini yenmeyi başaran Djokovic, dün de kazanarak geleneği bozmamış oldu. Toplamda üçüncü Grand Slam zaferini kazanan Sırp raket, tenis kariyerinde ise ilk defa Wimbledon Tenis Turnuvası'nda zafere ulaşmanın mutluluğunu yaşamış oldu.

HİSLERİMİN TARİFİ İMKANSIZ!
Kariyerindeki ilk Wimbledon zaferine imza atan Djokovic, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Hissettiklerimin bir tarifi yok" dedi.