F.Bahçe'de Lugano oynayamayacak

Eskişehirspor maçında aldığı 3 maçlık cezadan dolayı Fenerbahçe'yi yalnız bırakan Lugano, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında olmayacak.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
F.Bahçe'de Lugano oynayamayacak
3 maçlık cezası biten Uruguaylı savunma oyuncusu Lugano'nun bu kez de sakatlık engeline takıldığı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yarın oynanacak karşılaşmada arka adalesindeki sorun nedeniyle forma giymesinin çok zor olduğu kaydedildi.

Arka adalesindeki sorun nedeniyle tedavisine devam edilen Lugano'nun yokluğunda teknik direktör Aykut Kocaman'ın Gaziantepspor ve Bucaspor maçında görev verdiği Bekir-Yobo ikilisini birlikte oynatmaya devam edeceği kaydedildi. Bu arada sakatlığı nedeniyle tedavi süreci devam eden sağ bek Gökhan Gönül'ün durumunun da henüz netlik kazanmadığı ve son kararın maç günü karar verileceği belirtildi.