Gomis’ten Fenerbahçe itirafı

Bafetimbi Gomis, kulübünün bu yaz Fenerbahçe ile anlaştığını ancak kendisinin Türkiye'de forma giymek istemediği için bu teklifi geri çevirdiğini belirtti.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Gomis’ten Fenerbahçe itirafı
Lisandro Lopez sağlıklıyken Lyon'da forma şansı bulmakta zorlanan 25 yaşındaki oyuncu, L'Equipe'e yaptığı açıklamada bu yaz Fenerbahçe'ye gitmek için eline bir şans geçtiğini ancak o takımında kalmayı tercih ettiğini söyledi.

Bu yaz Lyon'un kendisini satmak üzere olduğunu belirten Gomis, "Lyon, Fenerbahçe ile bonservis bedelim konusunda anlaşmaya varmıştı. Ama gitmem için bana baskı yapmadılar. Ben de kalmayı tercih ettim. Bu kararı verdiğim için de mutluyum" dedi.

Bu durumda Fenerbahçe, Mamadou Niang'dan önce Gomis ile anlaşmış ama bu transfer gerçekleşmeyince Senegalli oyuncuyu renklerine bağlamış.
Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler