Tehditler savurdu!

Bu haber 'Galatasaray nereye koşuyor' diye soranlara güzel bir cevap olacak.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 23 Ekim 2010, 17:16
Tehditler savurdu!

İÇİNDEKİLER

Elano'nun 10 gün önce yönetime rağmen Brezilya'ya bir arazinin pazarlığını yapmak için gittiği ortaya çıktı. Yetmez gibi '1.2 milyon Euro'luk alacağımı vermezseniz dönmem' diyerek parasını da tehditler savurarak aldı.

Galatasaray'ın neden bu durumlarda olduğuna yönelik önemli ipuçları verebilecek sebeplerden birini Habertürk ortaya çıkardı...

Sarı-Kırmızılı yönetimle Elano Blumer arasında çok değil daha 10 gün önce yaşanan bir kriz Aslan'ın ne hallerde olduğunun önemli bir ispatıydı... Buca-Galatasaray maçının arefesinde ailevi sebepler öne sürerek Brezilya'ya gitmek isteyen Elano gerekli izni alamadı.

Ne Rijkaard ne de yönetim futbolcuya 'olur' vermedi. Ancak Elano, uçak biletini hemde tek yönlü almış, dönüşünü ise açık bırakmıştı. Futbolcunun kararlı olduğunu gören yönetimdaha fazla direnememiş gitmesine göz yummuştu. Ancak ailevi sebepler denilen konuyu sonradan öğrenen yöneticiler adeta çıldırıyor, Elano'ya öfkeler saçıyordu. Ama bu öfkeler de daha sonra geçersiz sayılacaktı, çünkü "Brezilya'da çok büyük bir arazi satın alıyorum. O yüzden işlerim uzayabilir. Pazarlıklarımız sürüyor ama..." diye söze başlayan sambacı esas bombayı işte o 'Ama'nın arkasından patlatıyordu!..

DÖNDÜ AMA HUZUR BULAMADI

İşte Elano'nun 'Ama'dan sonraki yönetimi çıldırtan tehdit kokan sözleri: "Kulüpten günü geçmiş 1.2 milyon Euro alacağım var. Pazarlığını yaptığım arazi için bana bu para acilen lazım. Eğer bu parayı bana derhal göndermezseniz geri dönmeyeceğim..." Yönetim, çaresizdi ve Elano'yla FIFA'lık olunabilir, oyuncu serbest kalabilir korkusuyla 1.2 milyon Euro'yu göndermek zorunda kaldı. Elano parayı alınca arazisini de satın aldıktan sonra Türkiye'ye geri döndü.

FORMA VERMEDİLER
Elano, İstanbul BŞB ve Karabük maçlarında kızağa çekildi. Çünkü o yönetime göre yalan konuşmuş, üstüne de asilik yapmıştı. Şu sıralar iyice gözden düşen sambacının devre arasında satılması için çabalar artmış durumda.