Fenerbahçe'de Serdar sürprizi

Kadroyu gençleştirmek için düğmeye basan Kanarya, Nuri Şahin'in ardından, Stuttgart'ta oynayan Serdar Taşçı'yı da listeye aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2010 Güncelleme 01 Ekim 2010, 10:49
Fenerbahçe’de Serdar sürprizi

İÇİNDEKİLER

Yönetim tam 6 milyon Euro'yu gözden çıkardı...

Bu sezon çok önemli transferlere imza atan Fenerbahçe yönetimi, yeni sezonun yapılanmasına da şimdiden başladı. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda harekete geçen Sarı-Lacivertli yönetimin ilk hedefi, takımın Türk kadrosunu gençleştirmek...

ALMANYA FORMASINI GİYİYOR
Fenerbahçe yönetimi bu hedef doğrultusunda gözünü Almanya'ya dikti... Bu sezon müthiş bir çıkış yakalayan Dortmund'lu Nuri Şahin'i listeye alan Kanarya şimdi de Stuttgart ve Alman Milli Takımı'nda forma giyen Serdar Taşçı'yla yakından ilgilenmeye başladı.

HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

Menajeri aracılığıyla Serdar'ın Stuttgart'ta mutsuz olduğunu öğrenen yönetim hemen çalışmalara başladı. Fenerbahçe'nin sözleşmesi 2014 yılında sona erecek olan 23 yaşındaki stoper için 6 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi. Yönetimin en geç Kasım'a kadar Serdar için Stuttgart'ın kapısını çalması bekleniyor. Hedef genç yıldızı yeni sezonda Fener forması giydirmek.