Elano beladır, kurtulun!

Galatasaray'ın eski Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'a Elano konusunda öneride bulundu.

Giriş Tarihi 30 Eylül 2010, 00:00 Güncelleme 30 Eylül 2010, 16:53
Elano beladır, kurtulun!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın eski Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahim Albayrak, tv8'den Selahattin Ekrekli'ye verdiği röportajda Brezilyalı oyuncuların Galatasaray'ın kimyasına uymadığını belirterek, yönetimin Elano belasından en kısa zamanda kurtulması gerektiğini söyledi.

Brezilyalıların disiplinsiz ve canları isteği zaman oynadıklarını belirterek transfer edilmelerine her fırsatta karşı olduğunu söyleyen Albayrak, bunun en son örneğini Jo ve Lincoln'de gördüklerini belirtip, "Galatasaray'ın Elano belasından da en kısa sürede kurtulası gerek" dedi.

-"GALATASARAY'IN ELANO BELASINDAN KURTULMASI GEREKİYOR"-

Albayrak bu konuda şunları ifade etti;

"Ben her fırsatta Brezilyalılara karşı olduğumu söyledim. Bunun en son örneğini Jo ve Lincoln de gördük. Baktığınızda Elano Brezilya milli takımında terinin son damlasına kadar mücadele ediyor, koşuyor, sahada basmadık yer bırakmıyor, sırılsıklam oluyor. Ama maalesef Galatasaray'a gelince o Elano gidiyor, yerine başka bir Elano geliyor. Bizim en büyük şanssızlığımız eğer Dünya Kupası'nda sakatlanmasaydı, Galatasaray ondan çok iyi para kazanacaktı ve bir beladan da kurtulacaktı, ama olmadı".

-"GALATASARAY İYİ YOLDA"-

Sarı kırmızılı takımın ligdeki durumunu da değerlendiren Albayrak; "Ben Eskişehirspor maçı öncesinde bu maçın dönüm maçı olacağını söylemiştim. 'Bu maçı alırsak Galatasaray'ın önünde kimse duramaz' demiştim. Nitekim söylediklerim doğru çıktı. 4'te 4 yaptık ve 12 puan kazandık. Bundan sonra serinin devam edeceğini düşünüyorum. Galatasaray'ın önü açık, Galatasaray'ı iyi günler bekliyor" diye konuştu.

-"TÜRK TELEKOM ARENA'YA LİDER GİDERSEK İPİ GÖĞÜSLERİZ"-

Şampiyonluk şansını da yorumlayan Albayrak, kilidini liderlik olduğunu vurgulayarak; "Galatasaray'ın şampiyonluk şansı çok yüksek. Fenerbahçe ve Beşiktaş da iyi transferler yaptı.. Ancak ben Türk Telekom Arena'ya lider gidersek ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum" dedi.

-"MİSİMOVİÇ VE İNSUA İYİ TRANSFERLER"-

Albayrak ayrıca Misimoviç'le devamlı görüştüğünü de ifade ederken; "Insua ve Misimoviç iyi oyuncular. Takıma yavaş yavaş alışıyorlar ve adaptasyon sürelerini de tamamladılar. Daha da iyi olacaklar" değerlendirmesinde bulundu.