İşte Alex De Souza'nın alternatifi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman'ın, kaptanla yolları ayırması durumunda B.Münih'te forma giyen futbolcuya teklif götüreceği öğrenildi.

Giriş Tarihi 23 Eylül 2010, 00:00 Güncelleme 23 Eylül 2010, 12:29
İşte Alex De Souza’nın alternatifi

İÇİNDEKİLER

Milliyet'in haberine göre, öncelikle banko oynatacağı bir Türk oyuncuyla çalışacak olan Aykut hoca, yabancı oyuncu transferinde de daha rahat hareket edecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ligin ikinci yarısındaki kadrosunu şimdiden kurmanın hesaplarını yapıyor. Gönderilmesini isteyeceği oyuncuların boşluğunu doldurmanın düşüncesinde olan Kocaman'ın ilk hedefinin, Bayern Münih'te görev yapan Hamit Altıntop olduğu ileri sürüldü.

Sarı-lacivertlileri şampiyonluğa taşıyacak ideal bir takım kadrosunu henüz oluşturamayan Aykut hocanın, bazı futbolcuların biletini keseceği, buna karşılık yeni transferler için düğmeye basacağı ifade edildi. Takımda istemediği Kaptan Alex ile yollarını ayırabileceği söylenen tecrübeli çalıştırıcının, bu durumda Hamit'i bu bölgede düşündüğü belirtildi. Ligin devre arasına kadar durum değerlendirmesi yapacak olan Teknik Direktör Kocaman, görevde kaldığı taktirde sarı-lacivertli takıma Hamit Altıntop'un alınması için çabalayacak.

Böylece on birde banko oynatacağı bir Türk oyuncuya sahip olacak olan Aykut hoca, yabancı oyuncu transferinde daha rahat hareket edebilecek. Sezon başından itibaren takıma aldırdığı yeni oyuncularla yetinmeyen ve yeni bir oyuncu operasyonu hazırlığında olan Fenerbahçe Teknik Direktörü, ligin devre arasına kadar kendini gösteremeyen oyuncularla yolları ayırmak için yönetime başvuracak.