Robinho an meselesi

Beşiktaş taraftarı Brezilyalı yıldız için artık sadece kulüpten gelecek resmi açıklamayı bekliyor. Robinho ile anlaşma tamamlandı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2010 Güncelleme 20 Ağustos 2010, 09:23
Robinho an meselesi

İÇİNDEKİLER

M.City menajeri Mancini "Robinho bizden ayrılıyor" dedi. Times gazetesi ise "En ciddi teklif Beşiktaş'tan geldi. Robinho İstanbul yolcusu" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ta forvet transferi için geri sayım sürerken, İngiliz medyasından birbiri ardına gelen haberler Siyah- Beyazlı taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor. İngilizerin saygın gazetesi Times, Manchester City'nin menajeri Mancini'nin takımda Robinho ve Santa Cruz'u istemediğini yazdı.

İBRE BEŞİKTAŞ'TAN YANA
Aynı haberin devamında ise şu ifadeleri yer verildi: "Robinho için Fenerbahçe ve Schalke'den de ciddi teklifler gelse de en ciddi teklifi Beşiktaş yaptı. Beşiktaş' ın yaptığı teklifin üzerine çıkan olmazsa Robinho İstanbul'un yolunu tutacak." İngiltere'de bir çok futbol internet sitesi de bu haber doğrular nitelikteki yayınlarını sürdürdü.

MAGATH TELEFON ETTİ AMA...
Bu arada M.City'nin taraftar forumlarında Schalke'nin teknik direktörü Magath'ın Robinho'yu arayarak ikna etmeye çalıştığı ancak Schalke'nin teklifinin düşük kaldığı ifade edildi.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ DAHA YÜKSEK
Beşiktaş'ın 22, Schalke'nin ise 19 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi.