Abidin Fener dedi

Yunan ekibi ve Fener'in isimlerinin yazılı olduğu kartları uzattığımız Abidin, hiç tereddüt etmeden Sarı-Lacivertliler'i seçti. Gözler bugünkü maça çevrildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2010 Güncelleme 19 Ağustos 2010, 00:00
Abidin Fener dedi

İÇİNDEKİLER

Güney Afrika'da İspanya'nın şampiyonluğu ile sona eren 2010 Dünya Kupası'nda en fazla konuşulan olaylardan birisi ahtapot Paul'ün yaptığı müthiş tahminler olmuştu. Almanya'nın kupada oynadığı 7 maçın sonucunu da bilen Paul, finalde de İspanya'nın Hollanda'yı mağlup edeceğini doğru tahmin ederek tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

TAHMİNLERİ İLE ÜN YAPTI
Biz de Takvim Spor olarak, yaptığı tahminlerle ahtapot Paul'ün rakibi olarak gösterilen tavşan Abidin'i bulduk ve Paok ile Fenerbahçe arasındaki Avrupa Ligi play-off turu eşleşmesinin nasıl biteceğini sorduk. Arkadaşımız Bora Çete, üzerinde Yunan ekibi ve Fenerbahçe'nin isimlerinin yazılı olduğu kartonlar hazırladı ve bunları tavşan Abidin'in önüne koydu. Önce kartları süzen Abidin ardından da hiç tereddüt etmeden üzerinde "Fenerbahçe" yazan kartonu seçti. Yani Abidin'e göre Fenerbahçe, Paok'u eleyerek Avrupa Ligi'nde gruplara kalacak.

SAHİBİ DE ÇOK İDDİALI
Tavşan Abidin'in bu tahmininden sonra tüm gözler bu akşam Selanik'te oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi. Sarı-Lacivertliler önümüzdeki hafta ise Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Yunan ekibiyle rövanşa çıkacak. Tavşanın sahibi ise, "Abidin'in doğru tahmin yapacağından eminim. Herkes Fenerbahçe'nin iki maç sonunda tur atladığını görecek" diye iddialı konuştu.