Süper takas formülü

Ledesma için Galatasaray’dan 10 milyon euro isteyen Lazio, Elano’ya talip oldu. Cim-Bom’un, takasın dışında İtalyanlardan 5 milyon euro para istemeyi planladığı ifade edildi

Giriş Tarihi 18 Ağustos 2010, 00:00 Güncelleme 18 Ağustos 2010, 09:44
Süper takas formülü

İÇİNDEKİLER

Galatasaray 1 yıldır kadrosuna katmaya çalıştığı Cristian Daniel Ledesma'nın işini bitirmek için formülü buldu: Elano-Ledesma takası.

Orta sahadaki sıkıntıların Sivas deplasmanda gün ışığına çıkmasından sonra, transfer taarruzuna kalkan ve en geç cuma gününe kadar, iki oyuncuyu kadrosuna katma konusunda kararlı olan Cim-Bom, sürpriz şekilde yeniden gündemine getirdiği Ledesma'yı bu kez almaya kararlı.

Önümüzdeki yıl sözleşmesi bitecek olan Tangocu için Galatasaray'a 10 milyon euro fiyat çeken Lazio'nun, Milan ve Juventus gibi devlerin de ilgilendiği ama bir türlü bitiremediği Elano Blumer'e kancayı attığı ve böylece büyük takasın gündeme geldiği ifade edildi.

Galatasaray'ın Milan ve Juventus'a 14 milyon euroya satmaya çalıştığı Elano'yu Lazio'ya Ledesma+5 milyon euro karşılığında vermeyi planladığı da kaydedildi. Cim-Bom Wolfsburg'lu Misimovic'in yanı sıra Lazio'nun orta sahadaki çalışkan oyuncusu Ledesma'yı alarak transferi kapatmayı hedefliyor.