Cimbom'dan panzer atağı

Galatasaray yönetimi, Dünya Kupası'nda Almanya formasını giyen kanat oyuncusu Trochowski'nin transferi için atağa kalktı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Cimbom'dan panzer atağı
2 KANATTA DA OYNUYOR
Lorik Cana'nın dışında yabancı transferinde sessiz kalan Galatasaray yönetimi arayışlarını dört koldan sürdürüyor. Orta alanda her iki kanatta da görev yapabilecek bir futbolcu transfer etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine Piotr Trochowski'nin girdiği öğrenildi. Bundesliga ekibi Hamburg'da oynayan Alman yıldız, 26 yaşında ve 1.69 boyunda.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI
Galatasaray yönetiminin Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı'nın formasını giyen Polonya asıllı Trochowski'nin menajeri ve Hamburg kulübüyle temasa geçtiği öğrenildi. Tecrübeli yıldızın bonservisinin 6 milyon Euro olduğu da belirlendi. Sağ ve sol kanatta oynayabilen Piotr Trochowski özellikle uzaktan şutları ve isabetli ortalarıyla tanınan bir futbolcu.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler