Asla kavga ettiremezler!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Transfer konusunda spekülasyona gerek yok Yönetim elinden geleni yapıyor. Bu konuda kavga ettiğimi düşünenler ise yanılıyor" dedi

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Asla kavga ettiremezler!
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, transfer konusunda spekülasyon yapmanın anlamsız olduğunu, yönetimin zaten oyuncu almak için büyük gayret gösterdiğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Kamuoyunda yönetimle transfer konusunda kavga ettiğimizi düşünenler var. Ama durum öyle değil. Yanılıyorlar" dedi.

İŞ İLİŞKİSİNİ BİLİRİM
Yöneten ve yönetilenlerle iş ilişkisini çok iyi bildiğini söyleyen Güneş, şöyle devam etti: "Transferle yönetim ilgileniyor. Ben ise kadrodaki futbolcuları en iyi hale getirmeye çalışıyorum. Şu anda hazırlık döneminin başındayız.

KOPUKLUK VAR!
Devamlılık, çabukluk. baskılı oyun oynayan takım durumunda değiliz. Bazı oyuncular önde basıyor ama bazıları basamıyor. Kopuklukları gidermek zorundayız. Bunlar transferden daha önemli."

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler