Alman teknik adam G.Birliği maçında Alex'in yerine Özer'i hazırlıyor. Güiza ise tek forvet Solda Topuz, sağda Deivid oynayacak. G.Saray derbisinde ise Alex-Devid ikilisini düşünüyor
Özer yetişmezse Semih! Antalya galibiyetiyle yeniden şampiyonluk rotasına giren Fenerbahçe'de Daum, hemen her her maça ayrı bir taktikle çıkmayı planlıyor. Değişen taktiklerde Alex, Özer, Deivid ve Semih başrolü oynuyor. G.Birliği maçında cezalı Alex'in yerine Özer Hurmacı oynayacak. Özer bu maça yetişmezse Güiza-Semih Şentürk ikilisiyle 4-4-2 sistemine geçilecek.
Derbide şutlar konuşur Daum'un G.Saray derbisinde de Deivid'in forvet özelliklerinden yararlanması düşünüyor. Daum bu maçta Alex ve Deivid'in uzaktan şutlarına güvenecek. Alman teknik adam yine de derbi maçları dışında Deivid'i sağ kanada yerleştirip, Mehmet Topuz'u da solda oynatacak. Topuz'un yerine sol kanatta alternatif ise Özer Hurmacı olacak. Vederson'a ise kulübe yolu gözüküyor.
Şampiyonluk yürüyüşü artık başlamıştır! Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u 1-0 yendiği maçta, Sarı-Lacivertli ekibe 3 puan getiren golün sahibi olan Andre Santos, şampiyonluk yarışında olan tüm rakiplerine meydan okudu... Brezilyalı yıldız, "Antalyaspor karşısında aldığımız galibiyet şampiyonluk yürüyüşünün başlangıcıdır. Çok kötü geçen Şubat ayından hepimiz ders çıkarttık" dedi. Artık her maçın kendileri için final niteliğinde olduğunu ifade eden Santos, sözlerine şöyle devam etti: "Antalya maçını artık unuttuk. Üzerimizdeki baskı azaldı. Hedefe doğru yürüyeceğiz."
Bilica isyan bayrağını çekti Fenerbahçe'de, Bilica sıkıntısı baş gösterdi. Sarı-Lacivertli ekibe transfer olduğu günden bu yana savunmada yaptığı hatalarla tepki toplayan Bilica sonunda pes etti ve resti çekti. Brezilyalı yıldızın takım arkadaşlarına, "Haksız yere üzerime geliniyor. Böyle giderse ayrılırım" dediği öğrenildi.
Sporting ile görüşüyor! "Futbol hayatım tartışılır bir noktaya geldi" ifadesini kullanan Bilica, "Yenilen her golde hatalı gösteriliyorum. Golü takım atar ve takım yer" dedi. Bu arada Bilica'nın menajerinin Sporting Lizbon ile görüştüğü öğrenildi.
Daum'a tepki göstermedim Mehmet Topuz, Antalya maçında 11'e alınmadığı için Daum'a tepki gösterdiği şeklindeki haberleri yalanladı. Yıldız futbolcu, "Bu tür haberler beni fazlasıyla üzdü. Böyle bir şeyin olması mümkün değil. Benim hocama sonsuz saygım var. Kimin oynayıp kimin oynamayacağına o karar verir" dedi.