Beşiktaş'ın umudu 1 puan

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Beşiktaş'ın umudu 1 puan
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü Manchester United takımı ile oynayacağı karşılaşma için İngiltere'ye gitti. Cumartesi akşamı derbi maçta Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek büyük moral bulan Siyah-beyazlı takım, zorlu karşılaşmadan en azından bir puanla dönmek istiyor.

FENERBAHÇE 'KULE' SİNE KAVUŞUYOR

BEŞİKTAŞ'A MORAL ÜSTÜNE MORAL!

SPOR TURU İÇİN TIKLAYIN

Öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'na gelen Beşiktaş kafilesi özel bir uçakla buradan ayrıldı. Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan kaptan İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe maçında alınan galibiyetin kendilerine moral ve motivasyon olarak büyük katkı sağladığını belirterek, "Rakibimiz dünyanın gücünü kabul ettiği takımlardan birisi. Bizde son derbi maçıyla kendimize geldik. Bu deplasmandan puanla dönmek istiyoruz. Rakipten daha ziyade bizim ne yapacağımız nasıl bir performans ortaya koyacağımız önemlidir. Eğer bir istek ve arzulu oynarsak oradan bir puanla döneriz." diye konuştu.

"Beşiktaş'ın İngiltere'de hedefi nedir?" sorusuna İbrahim Üzülmez, "Böyle takımlara karşı kazanmak istiyorsanız savaşmanız gerekiyor. Onlara saygı duyuyoruz. Bizde varımızı yoğumuzu ortaya koyup oradan puanla döneceğimize inanıyoruz. Neyin ne olacağı belli olmaz. Hedefimiz ordan yenilmeden geri dönmek." karşılığını verdi.

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE DERBİSİNDEN ÖNEMLİ KARELER

SPORUN EN ZOR ANLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKİYE'NİN EN İYİ KALECİLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Kenan Öner de, mutlu bir haftanın ardından İngiltere'ye gittiklerini ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmeleri için mutlaka puanla dönmek istediklerini kaydetti.

Öner, "Grupta ikinci olmamız zor görünüyor. Bizim üçüncü olup Avrupa'da yolumuzu sürdürmemiz gerekiyor. Rakibimizin gücü önemli. Futbolda güzel sürprizler vardır. Futbolun gerçeği de önemli. En azından bir puanla dönmek istiyoruz." diye konuştu.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler