Davutoğlu: Utançla hatırlanacak

Başbakan Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na ilişkin ahlaksız ve seviyesiz sözlerine twitter'dan tepki gösterdi.

Giriş Tarihi 05 Nisan 2016, 00:00 Güncelleme 05 Nisan 2016, 22:38
Davutoğlu: Utançla hatırlanacak

İÇİNDEKİLER

Başbakan Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki seviyesiz açıklamasına sert tepki gösterdi. Davutoğlu, Kılıçdaroğlunun ahlaksız açıklaması hakkında: "Kılıçdaroğlu bugün seviyesizliğinin bir örneğini daha göstermiştir. Kendisi bu üslupsuzluğu ile Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır. Seviyesizlik, hakaret ve operasyonla genel başkan olmanın dışında hatırlanacak hiçbir şey de yapmamıştır. Bu terbiyesizliğe her şeyden önce CHP'li kadınların tepki göstermesini bekliyor ve sözlerini aynen kendisine iade ediyorum." açıklamasında bulundu.

DAVUTOĞLU SEVİYESİZ KILIÇDAROĞLU'NU UNFOLLOW ETTİ
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun siyasetin seviyesini düşüren son çıkışına Başbakan Davutoğlu'ndan anlamlı bir tepki geldi. Davutoğlu, 7 Haziran seçimlerinden sonraki koalisyon görüşmeleri sürecinde Twitter'dan takibe aldığı Kılıçdaroğlu'nu bugün takipten bıraktı. Davutoğlu'nun bu tavrını, Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik seviyesiz sözlerinden sonra göstermesi dikkat çekti.