Altınok: Vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez

İçişleri Bakanı Selami Altınok, "Bir avuç kan şebekesine pabuç bırakmayacağız" dedi.

Giriş Tarihi 16 Eylül 2015, 00:00 Güncelleme 16 Eylül 2015, 18:23
Altınok: Vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez

İÇİNDEKİLER

İçişleri Bakanı Selami Altınok, "Bu vatan, bizim için bir avuç kan şebekesini ve onun işbirlikçisine bırakılamayacak kadar aziz, kutsal ve değerlidir. Bun anlamda terörle mücadelemiz ne pahasına olursa olsun devam edecektir" dedi.

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Sivas'ta düzenlenen Seçim Güvenliği Toplantısı'na katıldı. Kentteki bir otelde düzenlenen toplantıya Bakan Altınok'un yanı sıra Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, İller İdaresi Genel Müdürü Rahmi Doğan, Sivas Valisi Alim Barut, Samsun, Tokat, Amasya, Yozgat, Kayseri, Erzincan, Malatya, Giresun Ordu illerinin valileri, il jandarma komutanları ve emniyet müdürleri katıldı.

"TERÖR ÖRGÜTLERİ AMACINA ULAŞAMAYACAK"
Toplantı öncesi konuşan İçişleri Bakanı Selami Altınok, ''Bu vatan bizim için bir avuç kan şebekesini ve onun işbirlikçisine bırakılamayacak kadar aziz, kutsal ve değerlidir. Bu anlamda terörle mücadelemiz ne pahasına olursa olsun devam edecektir. Bugüne kadar öyle olmuştur. Bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Bunu herkesin bilmesi lazım diye düşünüyorum. Vatanı bölmeye, kaos ortamı yaratmaya birlik ve kardeşlik ruhumuzu bozmaya çalışan terör örgütleri asla amaçlarına ulaşamayacaktır'' diye konuştu.