CHP'den kahve falı

CHP'nin son umudu... İzmir'de kurulan gönüllüler ordusu, kapı kapı dolaşıp üzerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun resmi basılı kahve dağıtacak; 'Hatırımız varsa, oyunuzu bize verin' diyecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2015 Güncelleme 30 Nisan 2015, 02:04
CHP’den kahve falı

İÇİNDEKİLER

Siyasi partilerin seçim kampanyaları tam gaz devam ederken, her seçimde hezimete uğrayan CHP taktik değiştirdi! İzmir'de kurulan CHP'li gönüllüler ordusu, 'Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır' sözünden hareketle her kapıyı çalıp, kahve dağıtacak. Üzerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı basılı 20 gramlık poşette Türk kahvesi dağıtacak ve "40 yıllık hatırımız kalsın, oyunuzu bize verin" diyecek. Kahve poşetinin bir yüzünde de '40 yıllık dostluğunuza ve güveninize talibiz' yazacak. CHP ayrıca genç seçmene kırmızı, beyaz renklerde plastik bileklik, kadın seçmene de fular hediye edecek. Türk kahvesinin kültürümüzdeki yerinin büyüklüğünden yola çıkan CHP, seçmene kahve ikram ederek, oylarına talip olacak. Öte yandan CHP'nin kahveli seçim kampanyası sanal alemde yankı uyandırdı. Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'Kuru kahveci Mehmet Efendi'ye benzetenlerin yanı sıra, kahveyle oy toplama girişimini 'ti'ye alanlar da gülmekten kırıp geçirdi. İşte sanal alemdeki yorumlardan bazıları:

SANAL ALEM YIKILDI


Kahveci Kemal bize iki kahve. İkisi de orta olsun...

Bu nohut kahvesidir kesin...

Kahvenin sağlıklı raporunu isterim noterden...

Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var... Ama ısmarlayan Kılıçdaroğlu ise 40 saniye bile fazla olur.

CHP seçmenine ikram yapacaksa buz gibi bira dağıtsın o zaman tıpış tıpış sandığa gider.

Cumhuriyeti kuran parti siyaseti daha 12 yıllık AKP'den taklitçilikle öğreniyor. Vah yazık!

Kemal amuda da kalksan dansöz kılığına da girsen sana oy moy yok.

Aslan Kemal reklamcın zekiymiş...

PARTİNİN GİZLİ İTTİFAKI HDP OLDU
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yakınlarına "iktidar olmak için koalisyon şart. Bir de HDP'nin barajı geçmesi" dediği iddia edildi. Partinin Hakkari Milletvekili adayları partilerinin iktidara gelmesini, HDP'nin Türkiye'deki yüzde 10'luk seçim barajını geçmesini istedi. Birçok CHP'linin kritik bölgelerde, oyunu HDP'den yana kullanmasına parti içinde de dezteğin arttığına dikkat çekildi. Kandil'de askere mermi yağdıran abisini görmediğini iddia eden Demirtaş'ın da CHP seçmeniyle, yine yakınlaştığı iddia edildi.