Ancak paltosunu asarsın

BDP'li Sakık, MHP lideri Bahçeli'ye sert sözlerle yüklendi: Sen bu saatten sonra assan assan ancak Öcalan'ın paltosunu vestiyere asarsın

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2013 Güncelleme 21 Mart 2013, 02:14
Ancak paltosunu asarsın

İÇİNDEKİLER

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, Kürt sorununun çözüm sürecine yönelik sert eleştirilerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden yanıt verdi. Sakık, "Elinde iple dolaşıp 'Öcalan'ı as' diyen Bahçeli, sen bu saatten sonra assan assan ancak Öcalan'ın paltosunu vestiyere asarsın" dedi. Sakık, sözlerini şöyle sürdürdü: Paris'teki kurşunların failini bulamazsanız, aynı failler Ankara'nın göbeğinde bomba patlatırlar.

BUNLAR POSTACI
Sürece yönelik sert eleştirilerde bulan Bahçeli ise dün Karadeniz turuna çıktı. Bahçeli, Öcalan'ın mesajının damga vurması beklenen Nevruz kutlamalarına dikkat çekerek, "Bu yılki kutlama bölücü örgüte ipotek edildi. İmralı'ya kimin gideceği, gittiği tartışılarak kamuoyu meşgul ediliyor. BDP'lilerin hiç birinin karar sürecinde etkin olmadığı anlaşılmıştır.

CHP HEYETE GİRSİN
Özel ulak görevi yapıyorlar. Bunlar postacı. Demirtaş, telekulak görevini yapsın. Öbür işlere onun aklı ermez" diye konuştu. Bahçeli, CHP'yi de eleştiri yağmuruna tutarak, "İmralı konusunda hükümete 'Bizi bilgilendirin' diyor! Bilinmeyen mi kalmış? Bu kadar ayrıntılı bir bilgiye meraklıysan heyetin içine gir. Bir temsilci de sen gönder" ifadelerini kullandı.

ONU VESTiYERE KOYARIZ
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, BDP'li Sırrı Sakık'ın sözlerine çok sert karşılık verdi: Sayın Genel Başkanımız, bu milletimiz, milleti yönetme iradesini kendilerine verdikleri zaman neyi, kimin neresine asacağını çok iyi bilir. Biz o vestiyerlik malzemeyi paltosu ile birlikte vestiyere koymasını ve dipnot olarak tarihe gömülmesini yapmasını bilenlerdeniz. Bunların niceleri geldi geçti. Terörist yuvası Kandil yerle bir olduğu zaman görürsünüz gününüzü.