G-20'de başlayan dostluk

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
G-20'de başlayan dostluk
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta katıldığı panelin moderatörlüğünü yapan David Ignatius, Türkiye ile ABD ilişkilerini konu alan yazılarına devam ediyor… Ignatius, Washington Post'taki köşesinde, "Erdoğan ve Obama, bu yıl 13 kez telefon görüşmesi yaptı" diye yazdı.

KARŞILIKLI SAYGI
İşte Ignatius'un yazısından bazı bölümler:
G-20'de başlayan dostluk-1 İkili, dost olarak başlamadılar ama geçen yıl Toronto'daki açık sözlü sohbetin ardından çok iyi dost oldular.
G-20'de başlayan dostluk-2 Türkiye-ABD ilişkilerinin BM Güvenlik Konseyi'nde Türkiye'nin İran'a yaptırımlara "hayır" oyu kullanmasının ardından bozulan dostluk, kimilerine göre bir daha asla düzelmeyecekti.
G-20'de başlayan dostluk-3 Ortaya çıkan ilişki, Obama'nın 'karşılıklı saygı ve karşılıklı çıkar' şeklindeki basit formülasyonu örneğini oluşturuyor.
G-20'de başlayan dostluk-4 Tayyip Erdoğan, mükemmel biri ve Arap dünyasında, özellikle de Arap devrimlerinin güç kazandırdığı Müslüman Kardeşler ve diğer İslami partiler arasında yüksek itibarı var.
G-20'de başlayan dostluk-5 Erdoğan, 'Türk modeli'nin vücut bulmuş hali, serbest piyasaya bağlı ve sağlam...

G-20'de başlayan dostluk-6

G-20'de başlayan dostluk-7


Günün Manşetleri

Tüm Manşetler