Azra Akın, Edirne'de dünyaevine girdi

Bir dönemin Türkiye ve dünya güzeli seçilen oyuncu-model Azra Akın, Edirne Keşan'da 4 yıldır birlikte olduğu Atakan Koru ile dünyaevine girdi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Azra Akın, Edirne'de dünyaevine girdi

Azra Akın, Edirne'de dünyaevine girdi-1

Dünya Güzeli model ve oyuncu Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Atakan Koru ile Edirne'nin Keşan İlçesi'nde yapılan düğün töreniyle dünyaevine girdi.

Tekirdağ'da 24 Ağustos'ta nikahları kıyılan Azra Akın ve Atakan Koru'nun düğünü, Keşan ilçesine bağlı Bahçeköy köyündeki bir kır lokantasında gerçekleşti.

Düğünde davetlileri, kapıda Azra Akın'ın anne ve babası Ayda ve Nazım Akın ile Atakan Koru'nun anne ve babası Seniye ve Ahmet Koru karşıladı.

Azra Akın, Edirne'de dünyaevine girdi-2

Çift, düğünden önce gazetecilere açıklama yaptı. Azra Akın ve Atakan Koru, oldukça heyecanlı olduklarını söyledi.

Azra Akın, çekimlerine Ekim ayında yurtdışında başlanacak sinema filmi projesi olduğunu da söyledi.

Azra Akın, Edirne'de dünyaevine girdi-3

Atakan Koru, bir dünya güzeliyle evlendiğinin hatırlatılması üzerine, "Azra dünya güzeli ama aynı zamanda benim için Azra. Çoğu insanın bilmediği çok özel yanlarını biliyorum. Ondan çok değerli, bu da beni çok mutlu ediyor. Balayını bir süre erteledik. İşlerin yoğunluğu" diye konuştu.

Çift daha sonra alkışlar eşliğinde piste gelerek, açılış dansını yaptı.

Azra Akın, Edirne'de dünyaevine girdi-4

EVLİLİK TEKLİFİ BREZİLYA'DA
Atakan Koru Brezilya'da evlilik teklif ettiğini belirterek "Düğün hazırlıkları her zaman stresli oluyor. Aynı zamanda çok keyifli. Evlilik teklifini yurt dışında ettim. Brezilya'da karnavalda özel bir anda oldu" dedi. Azra Akın ise, "Çok ilginç bir durum oldu. Hiç beklemediğim bir anda oldu. Bayağı bir şok geçirdim." diye konuştu.

Azra Akın, Edirne'de dünyaevine girdi-5

Düğüne birçok ünlü isim de katılarak çifti yalnız bırakmadı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler