Her telden aşk

Önceki gün kutlanan 4 yaş gününde, herkesin aşkını gösterme şekli farklıydı.. Emir Sarıgül, eşine 375 bin euro’luk araba hediye etti. Aslı Enver, Murat Boz için lüks otelde parti verdi. Işın Karaca’ya eşi at aldı. Galatasaraylı Muslera ise eşi için sade bir kutlama yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2017 Güncelleme 09 Mart 2017, 01:49
Her telden aşk

İÇİNDEKİLER

Cemiyet dünyasının ünlü isimlerinden Fatoş Sarıgül'e işadamı eşi Emir Sarıgül'den milyonluk jest geldi… 2008 yılında hayatını ünlü işadamıyla birleştiren Fatoş Hanım, önceki gün Etiler'deki Serafina isimli mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Dostlarıyla yemek yiyip uzun süre sohbet eden Fatoş Hanım, çıkışta Bentley marka son model lüks spor aracına bindi.

KESENİN AĞZINI AÇTI...
Fiyatı 375 bin euro (yaklaşık 1 buçuk milyon lira) olan aracı, ünlü işkadınına eşi Emir Sarıgül'ün doğum günü hediyesi olarak aldığı öğrenildi. Lüks araçtaki Fatoş Sarıgül'le eşi Emir Sarıgül'ün isminin baş harflerinden oluşan 'FE' plaka ise dikkat çekti. Ünlü işkadınının aracını görenler "Emir Sarıgül, 9 yıllık eşi Fatoş Sarıgül'e aşkını göstermek için kesenin ağzını sonuna kadar açmış" yorumu yaptı.



Hem Fatoş Sarıgül'ün doğum günü hem de 9. evlilik yıldönümleri şerefine eşine Bentley marka araç hediye eden Emir Sarıgül, cömertliğini konuşturdu.



GÜZEL HAYAT
Önceki akşam yeni yaşına girmenin mutluluğunu yaşayan bir diğer isimse Işın Karaca'ydı. Ünlü şarkıcının 44. yaş günü için Aralık 2016'da evlendiği Tuğrul Odabaş, parti verdi. Yarış atları olan Karaca "Günahıyla, sevabıyla 44 yaşına giriyorum. Ama 22 hissediyorum. Tuğrul bir at hediye etti. Ama bu seferki yarış atı değil" dedi...




MURAT'A VIP PARTİ
İlişkilerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen Murat Boz'a sevgilisi Aslı Enver'den sürpriz parti… Önceki gün 38 yaşına giren popçuya aşkı Enver, Les Ottomans Hotel'de VIP parti düzenledi. 25 günlük ayrılığın ardından Boz'u aşklarındaki ikinci perde için ikna eden güzel oyuncunun keyfi yerindeydi.



Hadise ve Murat Dalkılıç'ın yanı sıra Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman da partideydi. Orman, koyu Beşiktaşlı şarkıcıya imzalı forma hediye etti. Boz, Hadise ve Enver'in arasına girip poz vererek "Aslı, Hadise'yi kıskanıyor" haberlerine de noktayı koydu.



MÜTEVAZI MUSLERA
Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ise en mütevazı kutlamanın mimarıydı… Başarılı kaleci, önceki gün 28 yaşına giren eşi Patricia için Zorlu AVM'deki Eataly Traptoria restoranda sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Bir röportajında "Patricia, şaşaalı kutlamaları sevmez, pahalı hediyeden hoşlanmaz" diyen ünlü kaleci, eşine de küçük bir hediye aldı. Yıllık kazancı 3 buçuk milyon euro'nun üzerinde olan Muslera, aşkını mütevazı yolla göstermeyi tercih ederek yine yürekleri fethetti...



BALIK BURCU
Sabır, duygusallık ve duyarlılık burcun en önemli özelliğidir. Onun yaşamındaki yükseliş, fırsatla eş anlamlıdır. Bir balık erkeğinin önyargıları hiç yoktur. Balık erkeği sırrını kolay kolay açıklamaz. Balık erkeği, tutkulu ve duygusaldır.

Balık kadını ise içgüdüleri ve tepkileri güçlü bir kadındır. Duygusal, alıngan ve romantiktir. Aklına taktığının peşinden gider. Kolay kolay vazgeçmez. Sevildiğine dair sürekli güvence ister. Balık kadını, büyüleyici bir güzelliğe sahiptir. Ekonomiden anlamaz ama tutumludur.