İşte mega düğün

Tarkan’ın Almanya’daki düğününün fotoğrafları ortaya çıktı. Şarkı söyleyip dans eden Mega damadın mutluluğu her halinden belliydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2016 Güncelleme 10 Mayıs 2016, 00:00
İşte mega düğün

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz haftalarda 3 yıldır aşk yaşadığı Pınar Dilek'le sürpriz bir şekilde evlenen Tarkan, Tarabya'daki villasında nikah yapmıştı. 4 gün önce de Köln'deki Flora im Botanischen Garten adlı mekanda 100 kişinin katıldığı bir düğün töreni yapan Megastar'ın mutluluğu ortaya çıktı. Düğününden fotoğraflarını instagram hesabından paylaşan Megastar'ın mutluluğu hayranlarını sevindirdi.


Tarkan, Pınar Dilek'le düğün töreninden neşeli fotoğraflarını önceki gün instagram hesabından paylaştı.

ŞARKILAR SÖYLEDİ
Pınar&Tarkan notuyla fotoğrafları paylaşan Tarkan'ın düğündeki neşesi görülmeye değerdi. Sade bir düğün yapmayı tercih eden Tarkan, "Çiçek gibi tazecik" şarkısını eşi Pınar Dilek'in gözlerinin içine bakarak söyledi. Düğüne katılan herkes Megastar'ın enerjisiyle coşarken, çiftin bu mutlu halleri "Maşallah" dedirtti.


Tarkan ve Pınar Dilek'in dans ederken mutluluğu objektife böyle yansıdı.

EĞLENCE DORUKTA
Hiçbir ünlünün katılmadığı düğün töreninde ailesi ve sevdikleriyle birlikte en mutlu gününü yaşayan Tarkan, bir an olsun yerinde duramadı. Eşiyle yaptığı romantik dansla düğünü açan Megastar daha sonra şarkılar söyleyip herkesi oynattı.