Nihat Doğan'a şok üstüne şok

Özgecan Aslan cinayetinin ardından attığı tweet'le eleştiri oklarının hedefi olan Nihat Doğan'a Acun'dan sonra bir kötü haber de Galatasaray'dan geldi

Giriş Tarihi 16 Şubat 2015, 00:00 Güncelleme 16 Şubat 2015, 12:32
Nihat Doğan’a şok üstüne şok

İÇİNDEKİLER

20 yaşındaki üniversiteli Özgecan Aslan'ın, Mersin'de öldürülmesi tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Şarkıcı Nihat Doğan'ın da, vahşi cinayetin ardından attığı tweet büyük tepki toplamıştı.

Doğan, mesajında, "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" demişti.

Bu mesajla eleştiri oklarının hedefi olan Doğan, kısa süre sonra başlayacak Survivor yarışmasının kadrosunda yer alıyordu. Yarışmanın yayınlanacağı kanalın sahibi ve yapımcı Acun Ilıcalı, Doğan'ı, yarışma kadrosundan çıkardı.

Nihat Doğan da, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Acun Ilıcalı abime ve projesine zarar gelmemesi adına kendisinden affımı istedim" mesajı yayınladı.

Dün bir tv kanalında yayına bağlanan Doğan, özür dileyerek, haksızlığa uğradığını söyledi. Ayrıca, Doğan'ın Twitter hesabında da yer alan diğer sözleri, "Survivor'la var olmadım, Survivor'la bitmem..." oldu.



GALATASARAY'DAN DA İHRACI İSTENDİ
Öte yandan, Twitter'daki mesajının ardından büyük tepki alan Nihat Doğan'a, üye olduğu Galatasaray camiasından da yoğun eleştiri geldi.

Eski yönetici Adnan Öztürk, disiplin kuruluna başvurarak Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesini istedi.

ŞARKILARINI ÇALMAYACAKLAR
Bu arada, bazı radyocular da Nihat Doğan'ın şarkılarını programlarında çalmayacağını duyurdu.